El Morella empata un partit que guanyava 0-4 a falta de 10 minuts

comarquesnord.cat, Torreblanca
» diumenge, 2 d’octubre de 2011

El futbol de vegades és un esport boig, en el que pot passar qualsevol cosa i això és el que va patir el Morella FC en el desplaçament a Torreblanca de la tercera jornada de primera regional. Els morellans sumaven un punt a domicili, el primer de la temporada, però l’encontre deixava un regust molt amarg pel fet de que a falta de 10 minuts el resultat era de 0-4, deixant una gran imatge i bon joc fins a eixe moment. Els darrers 10 minuts més el descompte van ser per oblidar.

Les coses començarien molt bé per als interessos morellans, ja que Carles, en un centre – xut enverinat marcaria el primer gol que es colaria espectacularment a la porteria. Un gol que es convertia en el primer d’aquesta temporada per al Morella. A partir d’aquell moment, els locals intentarien refer-se i s’aproximaven a l’àrea morellana però sense massa perill. Als 17 minuts un genial passe de Mario deixava sols a Víctor que no va perdonar davant el porter ficant el 0-2 al marcador. Bon resultat i efectivitat total dels visitants. El Torreblanca va tenir les seues oportunitats, algunes molt ben respostes per Dídac, però no tenien fortuna de cara a porta. Pel que fa al Morella, a la recta final hagués pogut ampliar el marcador amb un xut de Jordi i, sobretot, en una gran jugada de Carni que en velocitat es va deixar enrere a varios rivals i al porter, però no va poder rematar bé al final. Amb 0-2 s’arribaria al descans.

El primer tram de la represa va ser semblant a l’inici del partit en quant a gols, però es va millorar en el domini de l’encontre i en el joc. Als 4 minuts, Carni marcaria el 0-3 també en un centre-xut, potser amb més intenció que el de Carles, que es colaria per tot l’escaire. Un gol de molt bella factura des de la banda dreta de l’atac. En els millors minuts del Morella, aplegaria el 0-4 que pareixia definitiu pel moment i el joc. Gran contra amb un bon passe de Serret a Mario, que encararia per la banda dreta la porteria, cedia la pilota sól a Carles que no perdonaria i feia el seu segon gol. Faltava mitja hora però tot es ficava molt bé per als visitants.

El Torreblanca va donar diferents avisos, amb noves aturades de mèrit de Dídac, però s’arribava al darrer quart amb el mateix resultat i la situació prou controlada. A més, el Morella també va tenir bones opcions per incrementar el marcador, com un pal de Jordi en una falta o d’altres arribades, però no va haver-hi manera.

Tot es va tòrcer als darrers 10 minuts. Els locals farien el 1-4 amb un xut des de fora de l’àrea molt ben col·locat per baix. El Morella no s’adaptava a la situació, a pesar de la renda en el resultat, i al minut 82 el Torreblanca marcaria el 2-4 en un despiste general en un córner que va entrar directe per baix.
Eren uns minuts de bogeria que els morellans van calmar sols cinc minuts en els que, a més, els locals es quedarien en un jugador menys per l’expulsió d’un dels seus homes al tirar per darrere un atacant del Morella que es quedava sols. La falta no va tenir conseqüències, però els morellans tenien superioritat numèrica.

No va servir de res davant l’espenta final del Torreblanca. Als 87 minuts es trobaven en el 3-4 en una jugada ràpida en la que la pilota acabava dins la porteria. Els darrers moments van ser una autèntica bogeria amb els locals creient-se que podien empatar i els morellans amb molta por. Al descompte aplegaria el cop per al Morella. Els locals disposaven d’una falta al límit de l’àrea que acabaria al pal. En la jugada següent, en el llançament d’un córner, el Torreblanca empatava increïblement el partit rematant el seu atacant molt ben situat. Era el 4-4 que a la postre seria definitiu.

El Morella repetia el malson de la passada temporada en la que també es deixava empatar en el darrer tram front a l’Sporting Benicarló després de portar una bona renda de gols. Aquesta vegada, els fets són complicats d’explicar, desaprofitant una gran diferència en sols 10 minuts. Però el futbol és futbol i més encara en una categoria com la primera en la que no et pots encantar. Els morellans van tocar amb els dits el seu primer triomf, però finalment es té de conformar en l’empat que en altres circumstàncies i un altre guió del partit no hagués estat tant amarg. Primer punt de la temporada, inaugurant el caseller de punts i el de gols a favor. Toca seguir lluitant i anar recuperant efectius. En aquest partit destacava el retorn a l’equip de Jordi, que encara no havia debutat, Soro i Carni. El proper encontre serà a casa davant el Càlig.