El Morella només aconsegueix un empat amb el Torreblanca alhora que el Cinctorrà apallissa al Platges Alcossebre


comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 2 d’octubre de 2011

Resultats desiguals aquesta setmana per als equips dels Ports. La tercera jornada de la lliga deixa un empat, una victòria i una derrota del Morella, el Vilafranca i el Cinctorrà, respectivament.

Els de Morella, que aquesta setmana s’enfrontaven a un rival situat també en la part baixa de la classificació de la Primera Regional i que, a l’igual que els de Morella, han lluitat per a alçar-se amb la primera victòria de la temporada. Al final la batalla s’ha saldat amb taules, ja que en els 10 darrers minuts els morellans han deixat escapar una victòria que semblava segura. Al final un 4-4 sentenciava l’econtre.

Els de Vilafranca, que aquesta tercera jornada jugaven de nou al Serrito, veien com no podien passar d’un 2-4 al marcador, a pesar que el rival -el Vinromà- a priori no havia de possar tants d’obstacles per als vilafranquins.

Els de Cinctorres deixen el marcador més cridaner dels tres equips dels Ports. En partit al Pla del Mig Ull front al Platges Alcossebre, l’amanida de gols que han propinat els locals als visitants acabava amb un notori 6-1. Això sí, el rival és un equip que tanca la classificació amb 0 punts i que sembla que no està atravessant el seu millor moment en aquest arranc de temporada

» Resultats
» Torreblanca 4-4 Morella
» Vilafranca 2-4 Vinromà
» Cinctorrà 6-1 Platges Alcossebre

» Cròniques
» El Morella empata un partit que guanyava 0-4 a falta de 10 minuts
» Les errades defensives sentèncien al Vilafranca
» Festival de gols del Cinctorrà al Pla de Mig Ull

» Fotogaleria
» Torreblanca-Morella (02/10/2011)

Més informació: | |