Festival de gols del Cinctorrà al Pla de Mig Ull

comarquesnord.cat, Cintorrà
» diumenge, 2 d’octubre de 2011

Nova exhibició del C.E. Cinctorrà al Camp del Pla de Mig Ull on golejava per 6 a 1 al Playas d’Alcossebre en partit corresponent a la 3ª jornada de lliga de 2ª Regional. L’equip de Dani Blanch va ser superior al seu rival en tot moment i al descans ja dominava la situació amb un marcador de 3-1 que a la segona part completaria amb 3 gols més. Fàcil victòria davant un fluix Playas d’Alcossebre.

Vint minuts li va durar al C.E. Cinctorrà, el Playas d’Alcossebre al Camp del Pla de Mig Ull ja que als 20 minuts de la primera part guanyava per 3 gols a 0 sentenciant totalment el partit. L’equip de Dani Blanch seria molt superior al seu rival durant aquest primer periode i amb els gols de David Temprado, Iván Roda i Mampel posava un tres zero al marcador que deixava molt debilitades les esperançes del conjunt del Baix Maestrat. Els visitants van eixir amb un plantejament anàrquic i valent que li va passar factura ràpidament amb el potencial del Cinctorrà al seu camp. A banda dels tres gols, el Cinctorrà va disposar de clares ocasions per fer més gols en aquest primer periode i també l’equip visitant, però es va trobar amb un esplèndid Christian baix els pals. Al minut 45 el Playas d’Alcossebre marcava el 3-1 en un magistral llançament de falta, resultat amb el que acabaria la primera part.

Al descans Dani Blanch va introduir tres canvis. El Cinctorrà intenta dominar els primers compasos del segon periode però el joc va baixar en la seua fluidesa i els d’Alcossebre es defenien bé. Però a la recta final el Cinctorrà va rematar la feina amb el 4-1, marcat per Iván de potent xut, el cinquè gol, obra de Dani i el 6-1 definitiu marcat per Sergi de penal. Gran golejada del Cinctorrà, segona de la temporada al Pla de Mig Ull i els de Cinctorres que miren la part alta de la classificació amb 7 punts. El diumenge pròxim el C.E. Cinctorrà visitarà el Camp de ‘La Creu’ de Tírig.