Les errades defensives sentèncien al Vilafranca

comarquesnord.cat, Vilafranca
» diumenge, 2 d’octubre de 2011

Segona derrota consecutiva del C.F. Vilafranca, que caia derrotat al Camp del Serrito per 2 gols a 4 davant el Vinromà. Un encontre en el que els despistes i errades defensives a dos gols del Vinromà al primer temps van complicar moltissim el partit al equip de Fernando Ibáñez, que encara que ho va intentar a la segona part no va poder salvar cap punt en aquest compromís. És la primera derrota del Vilafranca al Serrito en la temporada 2011-2012.

El partit començava amb domini altern i clares ocasions per a marcar dels dos equips abans de que al minut 15 s’avançara el Vinromà. Jordi disposaria d’un ma a ma amb el porter covarxí que no podia transformar en gol i els visitants també es van trobar en una jugada semblant amb el porter Adrián. Al minut 15 en un xut escorat que sorprenia a Adrián, el Vinromà feia el 0-1. La reacció vilafranquina va ser immediata i Javi Prades amb el cap al minut 18 empatava a 1 el partit. Instants de bon joc per part del Vilafranca i diverses aproximacions perilloses a la porteria del Vinromà amb un incisiu Jordi.

Però als darrers instants de la primera part, el Vinromà sentenciaria el partit. Al minut 41 i a l’eixida d’un còrner el baló quedava solt a l’àrea pillant descolocada a la defensa del Vilafranca i l’1 a 2 pujava al marcador. Poc després el Vinromà aprofitava un desajust defensiu i amb un baló centrat al segon pal marcava l’ 1 a 3, resultat en el que acabava la primera part.

A la segona part, el Vilafranca va intentar dominar el joc i arribar a la porteria del Vinromà, però sense massa ocasions. Jordi ho seguia intentant i el porter del Vinromà faria una gran parada. Al minut 70, Santos aprofitava una jugada de rebots a l’àrea per fer el 2-3 i tornar l’emoció al Serrito.

Als darrers instants el Vilafranca es volcaria per intentar empatar el partit i el Vinromà, en un contraataca marcaria el 2-4 definitiu. Amb aquest resultant tant el Vilafranca com el Vinromà estan amb 3 punts a la classificació. El conjunt vilafranquí visitarà al Ath. Vinaròs la propera setmana.