“En la Junta de Govern de la Diputació, hem adjudicat obres d’adequació i millora de l’hotel cardenal Ram a Morella”


comarquesnord.cat, Castelló
» dimarts, 4 d’octubre de 2011

Aquest dimarts, en la Junta de Govern de la Diputació de Castelló, l’entitat provincial ha adjudicat les obres que permetran remodelar, i posteriorment reobrir, l’Hotel Cardenal Ram de Morella, infraestrucutura hostalera que es gestiona des de la capital de La Plana i que ha estat tancada en els darrers mesos.

Amb un missatge al Facebook, el vicepresident segon de la Diputació, i també Diputat de Turisme -alhora que alcalde de Peníscola, Andrés Martinez Castellà, ha assegurat que “avui, en la junta de govern de la diputació, hem adjudicat obres d’adequació i millora de l’hotel cardenal Ram a Morella o el conveni per a la reparació frontón de Tirig entre altres coses”.

Les obres es licitaven el passat mes de juny amb un pressupost de l’obra que ascendia a 1,16 milions d’euros, més 209.000 que s’han de sumar en concepte de IVA. Aquesta notícia arriba just dos anys després de que la infraestructura hostalera tancara les seues portes. Cal recordar que el tancament es debia a l’acabament de la concessió administrativa amb l’empresa que l’havia gestionat els darrers 15 anys. En 1994 la Diputació adjudicava la gestió a Jaime Peñarroya per un període de cinc anys, que després serien ampliats per altres 10. La primavera de 2009 finalitzava la concessió, però es va prorrogar per poder donar servei la temporada d’estiu i es tancava definitivament l’1 d’octubre de 2009.

Des de la Diputació de Castelló es pretén recuperar aquesta instal·lació dedicada a l’hostaleria com a un recinte d’alt nivell i relax. També es té previst instal·lar un spa, a més d’altres serveis. Les habitacions comptaran amb més espai i tindran una decoració mantenint les característiques originals del recinte.

També està previst actuar amb la mateixa filosofia amb les reformes de l’hotel de la Fàbrica de Giner.

Més informació: | | | |