Pena-roja posa en marxa una nova edició dels concursos de pintura i relats breus


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Pena-roja
» dimarts, 4 d’octubre de 2011

Pena-roja de Tastavins ha posat en marxa una nova edició del seu Concurs de pintura ‘Desideri Lombarte’ i el seu Concurs de relats breus ‘Maties Pallarés’, uns premis que enguany arribaran a la seua vuitena edició. En concret, tots dos concursos lliuraran uns premis valorats en 1.300 euros, i el veredicte del qual resoldrà el 20 de gener, coincidint amb lo dia de Sant Fabià i Sebastià, festa local. La data límit de lliurament serà el 3 de desembre a l’ajuntament de Pena-roja, situat a la plaça de l’ajuntament, número 3, 44586, Pena-roja de Tastavins (Terol).

Segons fixen les bases del concurs de relats ‘Maties Pallarés’, podran concórrer al mateix tots los escriptors amb obres originals inèdites i no premiades anteriorment en cap altre concurs. Los idiomes podran ser tant lo castellà com lo català. A més, los originals hauran de tindre una extensió no inferior a cinc folis ni superior a quinze, i es presentaran mecanografiats a doble espai i per una sola cara. També s’haurà de presentar una còpia en format digital i no seran admeses les sol·licituds que no incloguen una còpia en este format.

Los textos hauran d’anar signats amb un lema i acompanyats d’un sobre tancat en l’exterior del qual figuro el lema i que contingue nom, edat, domicili de l’autor i una petita ressenya bibliogràfica. La dotació del concurs ‘Maties Pallarés’ serà de 300 euros lo primer premi i de 200, lo segon. A més, l’Ajuntament de Pena-roja de Tastavins se reserve el dret de publicació del relat premiat en alguna revista cultural o en el programa de festes, sense que puguen ser reclamats los drets d’autor. Lo trofeu acreditatiu del premi se recollirà, en cas de ser possible, lo 20 de gener de 2012.

Pel que fa al concurs de pintura ‘Desideri Lombarte’, podran participar tots los artistes nacionals i estrangers amb una sola obra inèdita i recent, de temàtica i mesures lliures. No seran admeses les obres protegides amb vidre. Juntament amb l’obra s’han d’expressar, en sobre adherit a la part posterior, lo títol, tècnica, mides i preu de venda al públic d’esta, juntament amb lo nom, lo DNI, domicili i telèfon de l’autor. Lo concurs de pintura contemplarà un únic premi dotat amb 800 euros. Lo premi podrie quedar desert si es considere que les obres presentades no tenen qualitat suficient.

Més informació: | |