Els jubilats i pensionistes de Sorita són els primers en visitar el Centre Provincial d’Energies Renovables


comarquesnord.cat, Castelló
» dimecres, 5 d’octubre de 2011

Les àrees d’Acció Social i Desenvolupament Sostenible han engegat un cicle de visites al Centre Provincial d’Energies Renovables de la Diputació de Castelló amb l’objectiu de donar a conèixer les seves instal·lacions a discapacitats i grups de tercera edat. Aquests col·lectius podran conèixer de primera mà les diferents modalitats d’energies renovables, la reutilització de l’aigua o el funcionament de les plaques solars, així com participar durant tot el matí en els tallers que el centre ofereix. Els visitants també reben formació sobre la importància de preservar i revaloritzar el medi ambient, demostrant el funcionament i la utilitat pràctica de les energies renovables mitjançant la formació i informació.

Durant el primer any de vida del CPER. Més d’1.000 alumnes i més de 100 docents de més de 30 centres de de la nostra província han gaudit d’aquestes activitats formatives entorn de les energies renovables i l’eficiència energètica. I a més, les 28 escoles taller i tallers d’ocupació de la província han visitat el centre amb més de 700 alumnes i gairebé 100 monitors.

La diputada provincial Esther Pallardó ha remès cartes a tots els col·lectius que integren l’àrea d’Acció Social oferint la possibilitat de visitar les instal·lacions. “La iniciativa ha tingut èxit i són molts els col·lectius ja que s’han mostrat interessats. Els primers a visitar el CEPER han estat les associacions de jubilats i pensionistes de Sorita i de la Vilavella.

La institució provincial té instal·lacions que en moltes ocasions són desconegudes i hem trobat en els col·lectius que s’emmarquen a l’àrea d’Acció Social la fórmula per vehicular aquest acostament de la diputació provincial als veïns”.

Més informació: | | |