Es presenta l’Agenda Activa de Tardor a Vilafranca


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimecres, 5 d’octubre de 2011

S’ha presentat a Vilafranca l’Agenda Activa de Tardor amb la programació cultural per als darrers tres mesos de l’any 2011. El mes d’octubre compta amb una cita estelar com serà la VI Trobada de la Pedra en Sec per al cap de setmana del 22 i 23 d’octubre. A banda destaca també l’inici de les Jornades de la Gent Gran que continuaran als primers dies de novembre.

Al mes de novembre hi han previstes diferents conferències i les celebracions musicals en honor a Santa Cecília de l’Escola i l’Institut, de l’Associació Dolçes Cançons i de la Unió Musical de Vilafranca. També tornarà el cinema a la Casa de Cultura. Al Video Club ja ho ha fet al mes d’octubre.

Al desembre es donarà a conèixer l’Agenda Activa de Nadal que es prepara anualment per al periode entre el 22 de desembre i el 6 de gener. Ja es coneixen alguns actes d’aquest mes però falta tancar la programació nadalenca. Cal destacar que el Vilaguay tindrà lloc del 2 al 5 de Gener.

En quant a la formació també destaca l’Aula Mentor i altres activitats programades i hi han concursos relacionats de maquetes de pedra en sec i fotografia relacionats amb la trobada de la pedra en sec.

Una Agenda Activa cultural, festiva i esportiva que ens durà fins als Nadals amb gran quantitat d’activitats adreçades a tots els públics i que s’espera agrade a la gent del poble i visitants.

» pdf: Agenda activa de Vilafranca

Més informació: |