Jóvens de Mont-roig presenten lo curt ‘Medio Medium’ en un certamen a Saragossa


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Mont-roig
» dijous, 6 d’octubre de 2011

Un grup de jóvens actors de Mont-roig van presentar el passat cap de setmana a Saragossa lo seu curtmetratge ‘Medio medium’, una paròdia sobre la serie televisiva ‘Entre fantasmas’ dintre d’un certamen organitzat per l’Institut de la Joventut. Se tracte d’un curt desenvolupat pels carrers i les tendes del poble i que ha servit també per fer “una mica de difusió i promoció del poble”, va dir Juan Pedro Martínez, integrant d’este grup de creadors. De fet, al curtmetratge apareixen carrers, paisatges i espais de Mont-roig.

Pel que fa a la participació en este certamen, Juanpe va destacar que “la gent va riure, va aplaudir i s’ho va passar bé”, la qual cosa és “un bon senyal”. A més, Juanpe va recordar que tots los anys, un grup de jóvens de Mont-roig “fem les campanades, que normalment és una espècie de curtmetratge de 5 a 7 minuts, màxim” on hi trobem una conversa entre l’any que ens deixe i l’any que entre, una mica de paròdia de lo que ha estat l’any o també parodiar alguns programes de televisió. Entre els jóvens que solen aparèixer en estos vídeos estan a David Albesa (Moret), que és lo propi director del curt ‘Medio medium’, Juanpe o José Andrés Barreda (Barri). Al grup s’hi ha sumat recentment Ruth ‘Momo’.

De moment, lo curtmetratge no està disponible a la xarxa, i serà una decisió que prendran los seus membres durant los pròxims dies. Tot i això, estos jóvens de Mont-roig tenen previst fer difusió de ‘Medio medium’ a través dels pobles dels voltants que ho demanon i no descarten fer un segon capítol de la paròdia per després dedicar-se íntegrament a les campanades de 2012. A banda d’això, ‘Momo’ treballe també en la creació d’un grup de teatre local.

Més informació: |