L’Ajuntament de Morella demana a Diputació que licite la gestió del Ram


comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 7 d’octubre de 2011

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, s’ha mostrat satisfet per l’adjudicació de les obres de rehabilitació de l’hotel Cardenal Ram, encara que ha lamentat que estiga tancat durant més de dos anys. El primer edil, també demana a la Diputació que licite la gestió de l’hotel, per a agilitzar els tràmits administratius i que el nou empresari siga conéixer del procés de renovació de l’immoble.

Així, Puig afirmava que “l’adjudicació de les obres és un pas més per a la reapertura de l’hotel, però podria haver arribat abans, ja que el Cardenal Ram porta dos anys tancat de forma incomprensible”. A més, considera que “cal agilitzar els tràmits administratius i licitar la gestió, perquè el nou empresari podria conéixer les obres i començar l’activitat quan finalitzaren”. Puig també defén “una professionalització de la gestió” i no compartix “el model que ha fet que es perden tretze llocs de treball durant dos anys”.

A més, l’alcalde de Morella afirma que “l’hotel ja ha estat tancat durant l’Anunci i altres períodes festius en els que Morella estava al complet i, si no es licita la gestió prompte, podria estar tancat per al Sexenni”.

Cal recordar que l’hotel Cardenal Ram roman tancat des del mes d’octubre de 2009. Des de llavors, el consistori ha reclamat la reapertura de l’immoble mitjançant diverses mocions presentades al ple, reunions, cartes i comunicats. Segons Puig, “l’hotel Cardenal Ram ha d’obrir quan més prompte millor perquè és una alternativa turística d’importància per a la localitat i perquè suposaria recuperar els llocs de treball que es van destruir amb el seu tancament”.

Més informació: | |