Morella celebra, aquest 12 d’octubre, la primera festivitat de la Guàrdia Civil amb el nou quarter ja en funcionament



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 12 d’octubre de 2011

Morella celebra aquest dimecres el dia de la Mare de Déu del Pilar, Patrona de la Guàrdia Civil.Durant el matí s’ha oficialitzat una missa amb la presència de representants institucionals i membres de la Guàrdia Civil de la Comarca dels Ports. La principal novetat s’ha produït amb la celebració del vi d’Honor en el nou quarter, ja que durant els últims anys es venia realitzant en l’Ajuntament de Morella.

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, destaca que “la posada en funcionament del nou quarter ha suposat una millora en el servei i en l’atenció dels nostres veïns”.

El primer edil també considera que “cal continuar treballant conjuntament i cooperant amb la Guàrdia Civil per a garantir la seguretat de Morella i comarca”. A més, afegeix que “gràcies al treball de la Guàrdia Civil, la Comarca de Els Ports presenta alts nivells de seguretat”.

Cal recordar que el nou quarter de la Guàrdia Civil va entrar en funcionament al començament d’any i va suposar una inversió del Ministeri de més d’un milió i mig d’euros.

» VÍDEO: Morella ha celebrat el Dia de la Hispanitat

Més informació: |