Un gol en pròpia porteria sentencie el Calaceit a Castellseràs


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Calaceit
» dimecres, 12 d’octubre de 2011

La mala sort va acompanyar el Calaceit en el partit que va jugar el dimecres i aplaçat de la jornada 2. Los del Matarranya van caure per un (1-0) després de que una falta sense perill toqués un jugador del Calaceit i entrés a la porteria visitant. Una dolorosa derrota per la mínima on los de Calaceit van fer una bona primera part, però on no van tindre premi. Ocasions n’hi va haver a les dos porteries, lo partit va estar renyit en tot moment, però des de la Directiva del Calaceit van denunciar que la falta de criteri arbitral va perjudicar el seu equip. “Mentre les faltes d’ells mai eren faltes, les nostres eren targetes grogues”. La derrota va fer dany moral a l’equip, qui este cap de setmana té un difícil partit al camp del Teruel B.

Segons va explicar David Insa, membre de la Junta Directiva del Calaceit, “per part dels jugadors se va intentar jugar d’una altra forma, però la mala fortuna i la mala llet mos van sentenciar. Un gol en pròpia porta i un arbitratge penós mos va perjudicar”. Al llarg del partit van haver ocasions, mentre que la possessió va ser molt similar per als dos equips. “En línies generals, los jugadors del Calaceit van estar molt bé, tot i que hi ha milloria”. Pel que fa a l’arbitratge, Insa va lamentar que “va haver unes mans claríssimes dins l’àrea rival on lo jugador va traure la pilota que quasi pareixie el porter. Faltes dins d’àrea que no va veure… A la primera part va xiular molt bé. Però després del descans, vam acabar trasbalsats completament”. Pel que fa al rival, lo portaveu del Calaceit va destacar que “mos vam trobar un equip molt noble al camp, jugue llímpio, i res de rocós i magullero com altres anys”. Insa també va lamentar la derrota, ja que ere una bona ocasió per empatar a 7 punts amb los equips del Pena-roja i Valderrobres.

Amb esta derrota, lo Calaceit se manté a la penúltima posició amb 4 punts. Tot i això, té un coixí de quatre punts de la cua i està a només tres punts de la zona d’ascens. La pròxima jornada, Calaceit viatjarà a Teruel per enfrontar-se al filial de la capital provincial. Difícil desplaçament per a l’equip del Matarranya.

Més informació: