Morella clausura el II curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger


comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 14 d’octubre de 2011

Morella acull aquest dissabte la segona edició del curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger. Aquest curs, organitzat per l’Institut Ramon Llull, la Xarxa Vives d’Universitats i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, es celebrarà a Vinaròs i Morella entre els dies 14 i 16 d’octubre.

Les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella acolliran este dissabte la segona part del curs. Durant el dia, es realitzaran diferents tallers i conferències impartits per professors especialitzats en filologia catalana, alguns d’ells impartint classes en diferents Universitats de l’estranger. El curs va dirigit a estudiants d’últim any de grau, llicenciats i graduats, preferentment en Filologia catalana i pretén contribuir a la formació de futurs professors de Llengua en universitats de l’estranger.

L’acte de clausura tindrà lloc a les 20 hores en la Sala de Justícia de l’Ajuntament de Morella. En aquest acte intervindran l’alcalde de Morella, Joaquim Puig, el director de l’àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull, Andreu Bosch, la secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Verónica Cantó i el secretari executiu de la Xarxa Vives d’Universitats, Ignasi Casadesús.

D’altra banda, este dissabte, el correllengua arribarà un any més a la ciutat de Morella. La flama entrarà a les 19:30 hores per les Torres de Sant Miquel i es dirigirà a l’Ajuntament de Morella, on es llegirà el manifest del correllengua que enguany commemora els 100 anys del naixement d’Enric Valor i Manuel Sanchís Guarner.

» Tema: agenda

Més informació: | | |