El Morella s’enfronta aquest diumenge amb l’equip que tanca la primera regional amb 0 punts


comarquesnord.cat, Els Ports
» dissabte, 15 d’octubre de 2011

El Morella s’enfronta aquest diumenge amb l’equip que tanca la primera regional amb 0 punts. Per la seua banda el Cinctorrà té una dura eixida al Camp de La Jana i el Vilafranca busca la segona victòria del campionat, entre altres cites esportives del cap de setmana

» FUTBOL 1ª REGIONAL
» 5ª JORNADA. C.D. BENICÀSSIM ‘B’-MORELLA F.C.
» Diumenge 16 d’Octubre. 17h. Camp Municipal Benicàssim

El Morella FC afronta el tercer desplaçament de la temporada amb la visita al C.D.Benicàssim ‘B’, conjunt que tanca la classificació amb 0 punts i que ve de perdre al camp del CF. Canet per 9 a 0. El Morella ocupa la catorzena posició, en lloc de descens amb només 1 punt i intentarà per fi aconseguir la primera victòria de la temporada. Partit amb moltes opcions per intentar traure un bon resultat a domicili en el que es comptarà amb quasi tots els jugadors que van estar front el Càlig. Una de les baixes segures és Carni, que era expulsat diumenge passat. Diego Boix no recupera a cap dels lesionats per a aquest partit a Benicàssim, si bé Pau i Moles ja entrenen amb el grup però no aniran convocats, ja que no es vol forçar la seua recuperació. És molt probable que per al següent partit ja puguen jugar. Enfrontament entre dos equips de la part baixa, molt important en aquestos moments de la competició i en el que els dos intentaran aconseguir el primer triomf a la lliga.

» FUTBOL 2ª REGIONAL
» 5ª JORNADA. C.F. LA JANA – C.E. CINCTORRÀ
» Diumenge 16 d’Octubre, 16,30h. Camp ‘Les Cometes’. La Jana

Dura eixida per al C.E. Cinctorrà en aquesta cinquena jornada de lliga amb la visita al Camp de La Jana, equip que ocupa la tercera posició amb 10 punts. El Cinctorrà està sisè amb 8 punts gràcies a les dues victòries com a local i els dos empats fora de casa. Tant el C.F. La Jana com el C.E. Cinctorrà arriben invictes a aquest encontre. El conjunt local proposava avançar el partit a divendres però el Cinctorrà s’oposava ja que no podia comptar amb molts jugadors per qüestions laborals. Dani Blanch haurà de fer novament convocatòria per al desplaçament i s’està a l’espera de veure si Hicham, jugador que torna a l’equip de Cinctorres, compta ja amb la llicència federativa. Seran baixes per lesió Guillermo (lesionat al partit de Tírig) i Andreu amb molèsties al genoll. Continua el dubte amb Pau, que va acabar també amb molèsties el partit del passat diumenge. El C.E. Cinctorrà intentarà seguir amb la bona línia de resultats en aquesta complicada eixida a La Jana.

» FUTBOL 2ª REGIONAL
» 5ª JORNADA. C.F. VILAFRANCA – C.D. PLAYAS ALCOSSEBRE
» Diumenge 16 d’Octubre, 16h. Camp ‘El Serrito’. Vilafranca

El C.F. Vilafranca afronta el partit de diumenge amb grans expectatives per tal d’aconseguir la seua segona victòria al campionat, ja que s’enfronta amb el Playas Alcossebre, conjunt que tanca la classificació amb 0 punts i que està rebent molts gols als darrers partits. El Vilafranca no es vol confiar davant aquest fet i vol lluitar al màxim per seguir sumant punts, després de tres derrotes consecutives. L’equip va millorar a Vinaròs el seu rendiment defensiu respecte al partit a casa front al Vinromà, fet que potser fonamental en aquest nou encontre al Serrito. Fernando Ibáñez no podrà comptar amb Pablo Tena, lesionat al partit de Vilar de Canes amb trencament fibrilar i s’espera que puga tornar ja a les properes setmanes. El C.F. Vilafranca va debutar a casa guanyant-li al Benassal el primer partit de lliga, però ara està tenint problemes per puntuar encara que el passat dissabte va fer un bon partit a Vinaròs. Bona oportunitat per tornar a la senda de les victòries.

» JUVENILS
Es disputa aquest dissabte el ‘derbi’ entre els dos conjunts de la comarca de Els Ports a la 3ª Regional Juvenil. El C.F. Vilafranca i Els Ports FC es presenten a la cita sense puntuar als dos partits que han jugat. Tant uns com els altres tractaran de sumar els tres primers punts a la lliga.
» C.F. VILAFRANCA – ELS PORTS F.C.
» Camp del Serrito , Dissabte 15 d’Octubre, 16h.

» CADETS I INFANTILS
Tercera jornada de lliga per als cadets i infantils de Els Ports FC, que es desplaçen a Alcalà. Els dos equips ho fan ja amb punts després dels bons resultats davant l’Esportiu Vila-real ‘B’. Els cadets guanyaven 2-1 i l’infantil empatava a 4 gols. Els encontres d’Alcalà es disputen el dissabte pel matí.
» CADETS. C.F. ALCALÁ – ELS PORTS F.C.
» Camp San Fernando. Alcalá . Dissabte 15 Octubre. 11,30h.
» INFANTILS. C.F. ALCALÁ – ELS PORTS F.C.
» Camp Sanb Fernando. Alcalá . Dissabte 15 Octubre. 10 h.

» ALEVINS, BENJAMINS I PREBENJAMINS
Comença la temporada per als més menuts de Els Ports FC. Les categoríes aleví, benjamí i prebenjamí ( dedicades al Futbol-7 ) entren ja en acció.

» ALEVINS.
» FUTUR 09 VINARÒS -ELS PORTS F.C. ‘A’
» Ciutat Esportiva de Vinaròs . Dissabte 15 d’Octubre. 10,30h.

» ELS PORTS F.C. ‘B’ – C.F. MORÓ
» Camp del Serrito. Vilafranca . Dissabte 15 d’Octubre. 11 h.

» BENJAMINS
» FUTUR 09 VINARÒS -ELS PORTS F.C. ‘A’
» Ciutat Esportiva de Vinaròs . Dissabte 15 d’Octubre. 9,30 h.

» ELS PORTS F.C. ‘B’ – C.F. MORÓ
» Camp del Serrito. Vilafranca . Dissabte 15 d’Octubre. 12 h.

» PREBENJAMINS
» U.D. SANT MATEU – ELS PORTS F.C.
» Camp de ‘La Arboleda’. Sant Mateu . Diumenge 16 d’Octubre. 9,45 h.

» FRONTENNIS
El dissabte 15 d’Octubre es disputa la 4ª jornada de lliga a la Divisió d’Honor i a la 1ª Divisió Provincial. En la categoría de Divisió d’Honor, el Vilafranca ‘A’ rep la visita de La Risa ‘A’ de la Vall d’Uxó, per a molts, el millor equip que es recorda en aquesta categoría. Partit molt difícil a casa front al gran favorit. Per la seua banda a la 1ª Divisió Provincial el Vilafranca ‘B’ visita a l’Altura ‘B’ amb una bona línia de resultats dels vilafranquins en aquest inici de campanya.
» DIVISIÓ D’HONOR: Vilafranca’A’ – La Risa ‘A’. Dissabte, 16h. Vilafranca
» 1ª DIVISIÓ PROVINCIAL: Altura ‘B’-Vilafranca ‘B’. Dissabte, 16h. Altura

» BÀSQUET
Comença la temporada per al equip cadet del CBF.Morella que jugarà al Centre Esportiu Jaume I de Morella front al Nou Bàsquet Femení. A més, es disputa un Torneig de Bàsquet a Vilafranca amb la presència dels conjunts infantil i benjamí del CBF Morella, en la jornada de diumenge.
» CADETS. CBF. MORELLA-NOU BÀSQUET FEMENÍ DE CASTELLÓ.
» Centre Esportiu Jaume I. Morella. Dissabte 15 Octubre. 12h.

» TORNEIG DE VILAFRANCA
» Diumenge 16 d’Octubre.
» INFANTILS. CBF.MORELLA – C.B. BENICARLÓ.
» Poliesportiu de Vilafranca. Diumenge 16 d’Octubre. 11h.

» BENJAMINS.
» CBF. MORELLA – C.B. CASTELLÓ.
» Poliesportiu de Vilafranca. Diumenge 16 d’Octubre. 10h.

» CBF. MORELLA – NOU BÀSQUET FEMENÍ CASTELLÓ
» Poliesportiu de Vilafranca. Diumenge 16 d’Octubre. 12h.

Més informació: | | | | |