“Fabra s’ha oblidat de la SAMU, del fisioterapeuta i de la CV-15 en la seua visita a Vilafranca” diu Salvador


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimecres, 15 d’octubre de 2011

El secretari general del PSPV-PSOE a Vilafranca, Pedro Salvador ha lamentat que el president de la Generalitat Valenciana i del Partit Popular, Alberto Fabra “no s’hage enrecordat en la seva visita a Vilafranca de portar amb ell un servei de Samu 24 hores, un fisioterapeuta per al centre sanitari o la millora de la carretera CV-15 després de l’anunci que va realitzar fa tres anys Carlos Fabra amb la construcció d’un túnel”.

Salvador ha agraït a Fabra que “vingue a menjar a Vilafranca i prove la nostra excel·lent gastronomia, però a més de vindre a menjar, podria haver arribat amb els deures fets”. Salvador ha recordat que “des que es va implantar el servei de Samu únicament presta servei 14 hores al dia. Des de llavors a través de mocions a l’Ajuntament o a través de signatures els veïns de Vilafranca i les comarques veïnes hem demanat que la Samu estigui operativa les 24 hores del dia, com passa a la resta de la província”. Salvador, a més, ha lamentat que “tampoc s’hagi acordat de portar un fisioterapeuta i així estalviar desenes de viatges als pacients de la localitat i pobles veïns. El president de la Generalitat ha mostrat un gran desconeixement del territori”.

El responsable dels socialistes a Vilafranca ha incidit en la necessitat de “millorar urgentment la CV-15, almenys el tram de tres quilòmetres entre el Coll d’Ares i la cruïlla amb la carretera de Morella. El projecte està redactat i ara únicament falta la seva execució. Si no han executat aquest tram de tres quilòmetres no tenim moltes esperances en el túnel del Coll d’Ares, que Carlos Fabra va anunciar fa tres anys aquí a Vilafranca”.

D’altra banda Salvador s’ha preguntat “si la política que aplicarà Fabra és la de la retallada de beques en els menjadors escolars. Aquest any a Vilafranca únicament 11 xiquets de més de 50 usuaris podran beneficiar-se”. Pedro Salvador ha mostrat la seva confiança que Alberto Fabra hagi pres nota d’aquestes necessitats en la seva presència a Vilafranca “perquè la pròxima vegada que vingui no ho faci de buit”.

Més informació: | |