Cretense trau un punt (2-2) amb Castellseràs després d’anar amb lo marcador a remolc

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 16 d’octubre de 2011

Empat agredolç del Cretense en la jornada 6, després de deixar escapar los dos primers punts de la temporada a casa contra el Castellseràs (2-2). Tot i això, los jugadors de Queretes van tirar d’èpica en un partit que al descans se’ls va posar molt en contra (0-2). Lo Castellseràs va marcar el primer gol just després de que el Cretense fallés un penal, i va fer el segon al minut 44. Va ser un gol que li va fer molt mal als de Queretes. Tot i això, l’equip va fer el seu futbol i va saber empatar el partit després de resoldre dos de les ocasions que va tindre.

Segons va explicar l’entrenador del Cretense, Alfredo Fuster, “mos lamentem una mica de l’empat per les ocasions que no vam saber resoldre. Però Castellseràs, sobretot lo seu porter, va fer un gran partit”. A més, Fuster va reconèixer que amb lo (0-2) vam anar tot lo partit a remolc, “però vam eixir a per totes. Vam fer millor futbol que les últims setmanes i al final vam poder salvar un punt”. L’entrenador del Cretense va remarcar que “coste molt donar-li la volta a un partit com este. Se va haver de suar fort, perquè el Castellseràs estave molt ordenat a detràs i tenie unes línies molt ben fetes”. A la vegada, Fuster va defensar que de cara a la pròxima jornada “és molt important” traure els 3 punts perquè de cara a la segona volta el Cretense tindrà molts partits fora de casa.

Amb este empat, lo Cretense se situe a la segona posició, empatat a 13 punts amb lo Teruel B, que és l’actual líder de la categoria. La pròxima setmana, lo Cretense encarrilarà el quart partit seguit a casa, enfrontant-se en esta ocasió al Valdealgorfa.