El Morella guanya el seu primer partit de la temporada ‘in extremis’ al cuer

comarquesnord.cat, Benicàssim
» diumenge, 16 d’octubre de 2011

El Morella FC va girar aquest diumenge la truita al camp del cuer, el Benicàssim B. Els morellans venien de perdre tres partits seguits als darrers minuts i en aquesta situació va ser al revés, guanyant el seu primer encontre de la temporada al temps de descompte per 1-2. A més, trencaria la maledicció del minut 87. Curiosament, en aquest minut va perdre per la mínima els partits a casa davant l’Alcalá i el Càlig i seria el minut en el que el Torreblanca marcaria el 3-4, avantsala de l’empat final. Als 87 minuts, el Benicàssim B va tenir una ocasió claríssima en un 1 contra 1 que Dídac aturaria magistralment i que hagués suposat el 2-1.

A pesar de la victòria, el Morella encara ha de corregir moltes coses i més analitzant la primera meitat. Els primers 45 minuts van ser horribles per part dels morellans, dominats pel cuer que comptaria amb clares ocasions i, gràcies a Dídac, els visitants sols serien capaços de fer un gol que aplegava als 29 minuts. El Benicàssim B no pareixia el cuer, mentre que el Morella no donava signes de milloria i no va entrar en quasi cap moment al partit en aquest període. Sols va tenir una clara ocasió en un remat de cap de Josele quasi al descans que acabaria al travesser. Un primer temps per oblidar i un resultat advers curt, de sols un gol en contra, per al que es va veure.

Feia falta un canvi de mentalitat, actitud i ganes per canviar el partit. Al descans, els jugadors es van reunir a un dels extrems del camp i van rebre una xerrada de l’entrenador Diego Boix, recolzat pel president, Rafael Ripollés. A més, es van fer dos canvis entrant Marc Bonet i Héctor Chillida. El que va passar al descans pareix que va funcionar i el Morella donaria una molt millor imatge a pesar de que la primera jugada de la primera meitat va ser una nova ocasió molt clara dels locals només traure del mig del camp. Els morellans van entrar poc a poc al partit, amb moltes ganes. Van anar aplegant les primeres ocasions i es veia prop l’empat que aplegaria al minut 66 en un golaç d’Ángel empalmant una volea des de fora de l’àrea. Els diferents trams de la segona meitat van estar equilibrats. El Benicàssim B tornaria a tenir diverses opcions, caient els seus davanters en moltes situacions de fora de joc. A partir de l’empat, no es van veure quasi accions perilloses. La més clara aplegaria per als locals al fatídic minut 87, però Dídac, un dels herois de la vesprada, aturaria un 1 contra 1 que hagués suposat el 2-1. Passaven els minuts i al descompte, en un córner, aplegaria el gol d’or del Morella. Marc Bellvís, que sols havia marcat un gol, de penal la passada temporada, des de que juga en el conjunt morellà, seria l’home clau del triomf marcant en el rebuig del córner dins de l’àrea. Bogeria en les files morellanes que havien canviat la tendència de l’inici de temporada. Faltaven els darrers instants, però en aquesta ocasió el Morella va saber aguantar el resultat obtenint la seua primera victòria de la temporada.

Inaugurar el caseller de triomfs era molt important i més tenint en compte el calendari que li ve al Morella els propers partits. Aquest diumenge, els morellans rebran la visita del complicat Alcora.