El Morella suma la primera victòria de la temporada a la primera regional mentre el Vilafranca fa una golejada històrica

comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 16 d’octubre de 2011

Una victòria agònica i en temps de descompte ha deixat la primera victòria del Morella FC en la temporada en la que ha tornat a primera regional. El cuer Benicàssim B, a casa, ha fet patir als visitants morellans fins a l’últim moment. Ángel i Bellvís han sigut els autors del 1-2 final.

Nota destacada en aquesta cinquena jornada per al Vilafranca CF. En partit al Serrito contra el Platges Alcossebre puntua amb una golejada història per a l’equip. Ni res més ni res menys que 9 gols han conseguit encaixar-li a un rival que, per la seua banda, no ha pogut estrenar la porteria dels locals. Mentre que al descans el marcador només anotava el gol de Miquel, a la segona part s’ha registat els 3 gols de Jordi, els 2 de Pablo Prades i el que han fet Adrian Fabregat, Adrian Andrés i Blas que sumen l’abultat resultat.

El CE Cinctorrà disputava aquesta jornada front a La Jana en encontre fora de casa. Un 2-0 deixa la primera derrota de la temporada per als cinctorrans.