Onada de gols al futbol base

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 16 d’octubre de 2011

La darrera jornada de les lligues en les que participen els equips de futbol base de l’escola de Valderrobres es va caracteritzar pel gran nombre de gols que es van poder veure en tots els partits que es van desenvolupar al camp dels matarranyencs.

L’equip de la categoria aleví que va rebre al C.F. Masdenverge van afrontar el xoc en moltes ganes després de la derrota en la darrera jornada. D’aquesta manera, ràpidament es van posar per davant en dos gols que van encarrilar el partit en el que els locals van anar sumant fins a finalitzar els noranta minuts. “Tot va ixir perfecte, després del primer gol enseguida es va aconseguir el segon i ja se va dixar lo partit més o menos sentenciat”, va afirmar Fran Almolda, coordinador de la escola de futbol base de Valderrobres.

Completament diferent va ser l’enfrontament dels infantils contra el C.F. Camarles. Tot i que el partit va ser igualat dins el terreny de joc, els locals no van saber aprofitar les seues oportunitats i a més van regalar algunes pilotes al contrari que van acabar fem augmentar lo marcador. Almoda va explicar que “vam regalar algunes pilotes” i “no vam saber materialitzar algunes oportunitats que haguérem pogut canviar el partit”. Finalment, el Camarles va aconseguir la Victòria 0 a 7.

Els jugadors del juvenil tampoc van tenir sort en aquesta darrera jornada en la que es van enfrontar al Gandesa. Encara que sol començar el partit, segons va explicar Almolda, “vam tenir una ocasió claríssima en la que Fermín es va regatejar al porter però no va poder materialitzar el gol”, el de la terra alta van demostrar que tenen un equip molt ben format i van acabar la primera part en quatre gols de avantatja. Després dels descans els locals van intentar remuntar el partit però no ho van aconseguir acabant en un resultat final de 0 a 7.

Tot i els desiguals resultats de la darrera jornada, “lo important es que los nois aprenguen i s’ho passen bé al camp. I que cada jornada vingue més gent al camp per a donar suport als jugadors.

La pròxima jornada el equip aleví rebrà a l’equip de l’escola de futbol del Delta de l’Ebre, metre que els infantils es desplaçaran fins al camp del Jesús i Maria, i els juvenils jugaran contra l’Aldea.

» Fotogaleria: Valderrobres-Gandesa (16/10/2011)