El Matarranya acull unes jornades sobre emprenedors


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» dimarts, 18 d’octubre de 2011

Les instal·lacions de la Comarca del Matarranya a Valderrobres acolliran aquest dimecres unes jornades que organitze l’Institut Aragonès de Foment i que coincidiran en la commemoració del Dia de la Persona Emprenedora a Aragó.

En concret, lo Matarranya és la primera vegada que acull unes jornades d’estes característiques i ho farà amb diverses conferències, que se centraran sobretot en tres aspectes: la internacionalització, la planificació estratègica i les noves tecnologies.

Les jornades, desenvolupades pel Ministeri de Foment, les PYMe i el Govern d’Aragó, començaran demà a les onze del matí amb la conferència ‘Financiació pública i privada de projectes’, a càrrec de Manuel García Borrego, soci director de Adison Corporate i un gran professional en lo món de la consultoria financera i la planificació estratègica. Seguiran les jornades la conferència ‘Véncer els temors a la internacionalització’, a càrrec de Jesús Used, de la Cambra de Comerç de Saragossa a les dotze. I tancarà lo cicle la conferència ‘Xarxes socials, com construir una xarxa de relacions’, per Elena Benito Ruiz.

Les conferències emmarcades amb lo Dia de la Persona Emprenedora a Aragó se celebraran a la seu de la Comarca del Matarranya de les onze del matí a les dos de la tarde de demà.

Més informació: |