Josep Gisbert diu que “és increïble que el PP trague pit per saltar-se la llei electoral en lloc de demanar disculpes”


comarquesnord.cat, Castelló
» dimarts, 18 d’octubre de 2011

El portaveu adjunt del grup socialista en la diputació, Josep Gisbert, ha qualificat de “increïble” el comportament del PP en la diputació de Castelló, després que el portaveu i vicepresident, Vicent Aparici, “tregue pit per saltar-se la llei electoral, quan qualsevol polític honest hauria eixit ja a demanar disculpes a la ciutadania, per haver intentat instrumentalitzar una institució de tots com és la pròpia diputació”.

Cal recordar que la Junta Electoral Provincial ha donat la raó al PSPV-PSOE de Castelló i ha anul·lat un acte convocat pel president de la diputació, Javier Moliner, perquè “conculca el principi d’igualtat entre els actors electorals, máxime quan, com a la mateixa programació es fa constar, que es pretén finalitzar amb la recollida de signatures d’adhesió”. A més, en la citada resolució, es destaca que la Junta Electoral, “com a encarregada de garantir els principis d’objectivitat, transparència i igualtat entre els actors electorals, prohibeix la realització de l’acte”.

Per aquest motiu, Gisbert ha mostrat la seva sorpresa en comprovar que el PP en la institució, “lluny de demanar disculpes i de sentir-se avergonyit pel ‘rapapolvo’ judicial que s’ha portat, insistigue a defensar l’indefensable”. Per aquest motiu, el portaveu adjunt confia que “l’equip de govern en la diputació canvie d’estratègia i no deixi que l’ala radical es faigue amb el control de la institució, perquè, seria molt negatiu per a Castelló, que tornaren les formes anteriors, quan, per cert, la Junta Electoral els va prohibir nombrosos actes per tramposos durant les eleccions. Seria una pena que Moliner quedés com un mal deixeble d’aquesta manera d’entendre la política”.

Finalment, Gisbert ha mostrat la seva sorpresa per les acusacions realitzades pel PP, segons les quals els socialistes tindrien presentat el recurs un dia abans de celebrar-se la junta de portaveus. Gisbert ha afirmat que “el recurs estava preparat des del mateix dia en el qual es van convocar les eleccions, perquè els socialistes ja sabem que el PP va a intentar fer tots els paranys possibles, com va fer en les municipals i autonòmiques, on van ser capaces d’arribar fins a la Junta Electoral Central a Madrid, per intentar manipular a la gent, muntant excursions a un aeroport que han estat incapaços d’engegar. Per aquest motiu, tenim preparats tot tipus de recursos per garantir el joc net en benefici dels ciutadans i ciutadanes honrades i honestes de Castelló”.

Més informació: | | |