L’Ajuntament de Morella subvenciona fins al 85% dels llibres de text


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 18 d’octubre de 2011

L’Ajuntament de Morella ha obert el termini de presentació de la documentació per a sol·licitar el Pla Municipal d’ajuda a la compra de llibres de text. En esta convocatòria per al curs 2011-12, el consistori torna a subvencionar fins al 85% de l’import total dels llibres. Estes ajudes se sumen a altres polítiques de recolzament a les famílies de l’Ajuntament, com l’Escola Infantil gratuïta.

La regidora d’educació, María Rallo, destaca que “per a l’Ajuntament de Morella l’educació és una prioritat i, per això, mantenim la gratuïtat de l’Escola Infantil i les ajudes als llibres de text”. La regidora afirma que “esta política d’ajuda a les famílies és necessària en una situació de crisi en la què hi ha més despesses”. Rallo també considera que “estes ajudes són un element de cohesió per a les famílies de Morella”.

El termini per a sol·licitar les ajudes a la compra dels llibres de text finalitzarà el 25 de novembre. D’esta manera, tots els pares dels alumnes d’infantil i secundària que hagen comprat els llibres en Morella, que estiguen empadronats en la localitat i que els seus fills cursen els estudis en algun dels centres educatius de Morella, podran sol·licitar el 40% de l’import total desembossat. A més, poden optar a un 45% addicional si aporten els llibres del curs anterior i estan en bon estat. Esta entrega dels llibres pretén crear consciència de reciclatge i reutilització dels recursos en els més joves. A més, l’Ajuntament els utilitza per a enviar-los al tercer món, com a material de consulta en les aules, per a donar-se’ls a aquells xiquets que es puguen incorporar amb el curs ja començat o als pares que tenen més dificultats econòmiques.

Més informació: