La Todolella adequa l’accés al Castell i al cementiri


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 19 d’octubre de 2011

La Todolella està portant a terme l’adequació de l’accés al seu històric Castell i al cementeri de la localitat. Aquestes actuacions eren necessàries perquè abans no es podia pujar amb el cotxe fins als peus de la fortalesa, mentre que l’entrada per l’exterior del Camp Sant també donava molts problemes d’accessibilitat. Entre vuit i deu treballadors són els que estan executant esta obra que forma part de les mesures compensatòries de l’Agència Valenciana de l’Energia (AVEN) per l’impacte del pla eòlic a la nostra comarca, amb un pressupost total de 20.000 euros. Al costat d’estos accessos s’estava realitzant l’obra d’un particular i una vegada finalitzada s’ha pogut tirar endavant el projecte de millora i rehabilitació dels dos camins amb formigó.

Un dels objectius de l’actuació a l’entorn del Castell i el cementeri ha estat alterar el menys possible la vida de les persones que viuen a la fortalesa, les quals ara tindran millor condicions per aplegar a l’entrada de l’edifici.

A més d’aquesta obra, La Todolella estudia futurs projectes i té previst tirar un endavant que ja estava planificat a Saranyana complementària amb fons del PLAVER de la Diputació de Castelló.

Més informació: