L’equip de govern de l’Ajuntament de Morella presenta sis mocions al ple ordinari d’octubre


comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 20 d’octubre de 2011

Morella celebra avui la sessió plenària corresponent al mes d’octubre. En l’orde del dia destaca que l’equip de govern presenta un total de sis mocions. Entre elles, se sotmetran a votació qüestions rellevants per al futur econòmic, turístic, social i formatiu de la localitat. D’esta manera, el grup municipal socialista reclamarà que la Generalitat pague el deute que manté amb el municipi i que supera el 1,3 milions d’euros, que faça el propi amb l’Oficina de Dependència que costeja el consistori, que torne les emissions de TV3 o que cedisca la gestió de Morella la Vella, únic Patrimoni de la Humanitat de la localitat, i l’Alberg de Vallivana. A més, es presentarà l’adhesió a l’Aula Mentor, que millorarà l’oferta formativa per als veïns de la localitat.

El primer tinent d’alcalde, Rhamsés Ripollés, afirma que “l’elevat nombre de mocions que es presenten vénen determinades per la falta d’acció de la Generalitat en la nostra ciutat, on a més de no invertir, manté un gran deute amb el municipi i tanca immobles que podrien ampliar l’oferta turística de Morella i crear ocupació”. A més, l’edil exigix al president de la Generalitat, Alberto Fabra, que “demostre amb fets que està a favor de restituir les emissions de TV3, ja que no suposen cap cost econòmic i les cadenes autonòmiques catalanes podrien tornar-se a veure avui mateix si ell volguera”.

A més d’estes mocions, quinze punts més s’inclouen en l’orde del dia. Entre ells destaca la congelació de les ordenances, a les que només s’aplicarà la pujada del IPC, la modificació número 24 del Pla General d’Ordenació Urbana, la reclamació de les despesses de llicències i modificació del PGOU del MUDIM, els compromisos i projecte de Camins Naturals del Territori del Sénia, el Conveni de Desenvolupament Rural per a la rehabilitació de camins en 2012, el canvi de gestió del Centre de Dia o l’informe de les Escoles Esportives.

Més informació: |