El Morella s’enfronta aquesta 6ena jornada amb un potent CD Alcora, tercers en la classificació i que han estat a Preferent


comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 22 d’octubre de 2011

El Morella s’enfronta aquesta 6ena jornada amb un potent CD Alcora, els tercers en la classificació i que han estat a Regional Preferent. El Cinctorrà també té un rival dur al Serrito, a l’enfrontar-se al Rossell, que ja té 15 punts de 15 possibles, mentre que el Vilafranca visita el camp del Tírig amb la intenció d’aconseguir puntuar fora de casa, ja que els 6 punts que acumula els ha trobat tots al Camp del Serrito

» FUTBOL 1ª REGIONAL
» 6ª JORNADA. MORELLA F.C. – C.D. ALCORA
» Diumenge 23 d’Octubre. 16,15h. Camp Fàbrica de Giner

El Morella FC rep al Camp de la Fàbrica de Giner al C.D. Alcora, equip històric del futbol provincial i que baixava de Regional Preferent la passada temporada. Els alcorins ocupen la tercera posició de la classificació i el Morella aconseguia eixir dels llocs de descens al guanyar a Benicàssim (1-2) el primer partit en el seu retorn a la 1ª Regional. Diego Boix recupera a Moles i ja té l’equip al complet, encara que Víctor podria perdre’s el partit com a conseqüència d’unes molèsties. De l’Alcora s’espera que siga un equip que deixe al Morella dur la iniciativa del joc i que espera alguna errada per intentar marcar gols. Els de Diego Boix estan amb molta moral després de guanyar el seu primer partit i intentaran doblegar al potent equip de l’Alcora.

» FUTBOL 2ª REGIONAL
» 6ª JORNADA. C.E. CINCTORRÀ – C.E. ROSSELL
» Diumenge 23 d’Octubre, 16,15h. Camp Pla de Mig Ull.

El potent CE. Rossell, líder de la lliga de 2ª Regional amb 15 punts sumats de 15 possibles visita aquest diumenge el Camp del Pla de Mig Ull de Cinctorres. Els de Dani Blanch ocupen la vuitena posició a la taula amb 8 punts i intentaran com a locals donar-li un ‘susto’ al líder. El Rossell ja va fer una gran segona volta la passada temporada, pràcticament al ritme dels que van pujar, acabant en quarta posició i és un dels grans favorits a l’ascens. Els de Cinctorres a casa son un equip molt fort i intentaran fer un gran partit com els de la temporada anterior davant els grans per a sorprendre al Rossell. És dubte David Temprado, que es lesionava recentment i Guillermo podria reaparèixer.

» FUTBOL 2ª REGIONAL
» 6ª JORNADA. C.F. TÍRIG – C.F. VILAFRANCA
» Diumenge 23 d’Octubre, 16,15h. Camp ‘La Creu’. Tírig

El C.F. Vilafranca visita el Camp del Tírig amb la intenció d’aconseguir puntuar fora de casa. Pel moment el Vilafranca suma 6 punts i ocupa la novena posició a la classificació, encara que tots els punts els ha aconseguit al Serrito. Tant al camp del Vilar de Canes com a Vinaròs el C.F. Vilafranca va fer bons partits però es quedava sense puntuar. El Tírig no serà un rival fàcil ja que s’ha reforçat i està rendint molt més que a les passades temporades. En aquestos moments el Tírig està al 11è lloc de la classificació amb 4 punts. El Vilafranca viatga a Tírig amb molta moral després de golejar amb molta contundència (9-0) al Playas Alcossebre diumenge passat i intentarà fer valer aquesta bona dinàmica per puntuar lluny del Serrito. Pablo Tena, lesionat durant 3 setmanes amb un trencament fibrilar ja està en condicions de tornar a l’equip i Fernando Ibáñez podria comptar amb la totalitat de la plantilla per al partit de Tírig.

» JUVENILS
El cap de setmana es disputa la quarta jornada de lliga a la 3ª Regional Juvenil en la que Els Ports juga com a local després de vèncer el dissabte passat a Vilafranca i l’equip del Serrito visita Benassal en el ‘derbi’ amb l’Alt Maestrat amb l’esperança d’aconseguir els primers punts de la temporada.
» ELS PORTS F.C. – ATH. VINARÒS
» Camp Fàbrica de Giner (Morella ) , Dissabte 22 d’Octubre, 17h.

» C.D. ALT MAESTRAT – C.F. VILLAFRANCA
» Camp Municipal de Benassal. Dissabte 22 d’Octubre. 17h.

» CADETS I INFANTILS
Quarta jornada de lliga per als cadets i infantils de Els Ports F.C. S’enfronten a Cinctorres amb l’equip del Burriana ‘B’. Els infantils venen de vèncer 3-5 al camp de l’Alcalà mentre que els cadets perdien per 2-0 a la localitat del Baix Maestrat. Interessants partits davant el Burriana ‘B’ el dissabte pel matí.

» CADETS. ELS PORTS F.C. – BURRIANA ‘B’
» Camp Pla de Mig Ull ( Cinctorres ) . Dissabte 22 Octubre. 12h.

» INFANTILS. ELS PORTS F.C. – BURRIANA ‘B’
» Camp Pla de Mig Ull ( Cinctorres ) Dissabte 22 Octubre. 10,30 h.

» ALEVINS, BENJAMINS I PREBENJAMINS
Segona jornada de competició per a alevins, benjamins i prebenjamins. A excepció dels més menudets, tots els demés van guanyar a la 1ª jornada de la lliga.

A» LEVINS.
» ELS PORTS F.C. ‘A’ – BORRIOL ‘A’
» Fàbrica de Giner ( Morella ) . Dissabte 22 d’Octubre. 11h.

» FUTUR 09 VINARÒS ‘B’ – ELS PORTS F.C. ‘B’
» Ciutat Esportiva de Vinaròs. Dissabte 22 d’Octubre. 10,30 h.

» BENJAMINS.
» ELS PORTS F.C. ‘A’ – BORRIOL ‘A’
» Fàbrica de Giner . Dissabte 22 d’Octubre. 12 h.

» FUTUR 09 VINARÒS ‘B’ – ELS PORTS F.C. ‘B’
» Ciutat Esportiva de Vinaròs. Dissabte 22 d’Octubre. 9,30 h.

» PREBENJAMINS.
» ELS PORTS F.C. – BENICENSE ‘A’
» Camp de Forcall. Diumenge 23 d’Octubre. 11 h.

» FRONTENNIS
Nova jornada de lliga a les competicions de frontennis de la Federació Valenciana de Pilota. Els partits de la cinquena jornada es disputaran el dissabte per la vesprada a Vila-real en el cas de l’equip de Divisió d’Honor, mentre que el Vilafranca ‘B’ jugarà a casa front el Geldo.

» DIVISIÓ D’HONOR: Vila-real – Vilafranca’A’ . Dissabte, 16h. Vila-real
» 1ª DIVISIÓ PROVINCIAL: Vilafranca ‘B’ – Geldo. Dissabte, 16h. Vilafranca

» BÀSQUET
Els equips cadet i infantil del CBF Morella disputen jornada de competició aquest cap de setmana. Les cadets juguen el segon partit de la lliga i debuten les infantils que ho faran al Centre Esportiu Jaume I de Morella

» CADETS. EL PILAR – CBF. MORELLA. Jornada 2.
» València. Dissabte 22 Octubre. 12,30h.

» INFANTILS. CBF.MORELLA – VILA-REAL B.C. Jornada 1.
» Centre Esportiu Jaume I. Morella. Diumenge 16 d’Octubre. 17,30h.

Més informació: | | |