Pluja de gols entre els alevins de Valderrobres i del Delta de l’Ebre




comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» dissabte, 22 d’octubre de 2011

Aquest dissabte 22 d’octubre, les instal·lacions municipals de Sant Roc de Valderrobres han estat testimoni de la major golejada de la temporada a la lliga d’aleví-7 on competeix l’Escola de Futbol Base de la capital del Matarranya. En concret, l’equip de Valderrobres s’ha imposat per un contundent 14-1 a l’Escola de Futbol de Delta de l’Ebre en un partit on no hi ha hagut color. D’esta forma, los alevins del Matarranya encadenen la segona victòria consecutiva a casa, on ha aconseguit 21 gols en només dos partits, després de golejar també a Masdenverge per 7-0.

Menys fortuna van tindre els equips juvenils i infantils de l’Escola de Futbol Base este mateix cap de setmana. D’una banda, l’equip infantil va viatjar fins a Jesús i Maria, on va caure per un 2-0 en un partit en què els del Matarranya van fer futbol, van generar ocasions, però van tindre molt mala sort en els gols encaixats. Per la seua banda, l’equip juvenil (que compte amb molts jugadors de categories inferiors) va caure en el seu desplaçament a l’Aldea per 6-2. D’esta forma, l’equip juvenil sume dos contundents derrotes seguides, després d’ensopegar la jornada anterior amb lo Gandesa a casa. Això sí, s’ha enfrontat a dos dels rivals més durs amb els quals es trobarà enguany.

Després dels resultats obtinguts lo cap de setmana del 22 d’octubre, l’equip d’aleví-7 se situe ara a la quarta posició amb 6 punts. A més, porte 21 gols a favor i 6 en contra, cedint únicament los punts en lo primer desplaçament que ha tingut esta temporada. Per la seua part l’equip infantil, que sume dos derrotes en dos partits jugats, està a la novena posició amb 0 punts. Finalment, l’equip juvenil se situe a la novena posició amb 3 punts, victòria que va aconseguir en la segona jornada davant lo Remolins Bítem per 3-0.

» Fotogaleria: Valderrobres-Delta (22/10/2011)