Calaceit sentencia el partit contra el Torrecilla (4-0) en només un quart d’hora

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 23 d’octubre de 2011

Calaceit va sumar este cap de setmana 3 nous punts a casa després de golejar Torrecilla (4-0) en un partit que es va sentenciar al primer quart d’hora. De fet, los de Calaceit van marcar dos gols en los deu primers minuts de partit, i van matar el matx al quart d’hora en un tercer. Lo quart gol del partit, abans del descans, va deixar la victòria resolta per als del Matarranya, equip que ha sumat ja 7 punts a casa en només tres partits. Tot i la contundent golejada a casa, des de Calaceit defensen que a la segona part no es va fer un bon futbol i que cal estar concentrats los 90 minuts.

Segons va dir el portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, David Insa, “estem contents pel resultat, però estem contents a mitges. Lo partit se va començar molt bé, connectats des del primer segon. Se va començar jugant molt bé i el resultat va ser que als primers 10 minuts anàvem (2-0)”. En canvi, a la segona part, “no sé si pels canvis o perquè, l’equip no va funcionar”, va afegir Insa, qui va concretar que “los jugadors estaven massa còmodes, lo partit va ser avorrit” i quasi no va haver futbol. “La confiança ere molt gran i el partit difícil de remuntar”, va justificar el portaveu del Calaceit. Pel que fa al rival, David Insa va remarcar que “Torrecilla és un poc fluix, un equip dividit, amb uns jugadors que volen tirar endavant i altres que van a la seua bola”. Pel que fa a l’enfrontament contra el Torrecilla, Insa va subratllar també que “los quatre gols los van marcar una persona diferent, i això és molt bo”.

Amb esta victòria, lo Calaceit escale fins a la 8ena posició amb 7 punts, a només 1 del Castellseràs i 3 punts del Pena-roja i Valderrobres. De cara al pròxim cap de setmana, Calaceit viatjarà al difícil camp del Calanda, on des del Matarranya esperen fer un bon paper, sumar alguna cosa i començar a traure resultats favorables a domicili, a hores d’ara la feina pendent.