El Vilafranca suma un punt valuós a Tírig, d’on no aconsegueix passar de l’empat a zero


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 23 d’octubre de 2011

El C.F. Vilafranca sumava aquest diumenge el seu primer punt a domicili de la temporada a l’empatar a 0 gols en la seua visita al camp del Tírig. Després de dues derrotes per la mínima als anterior desplaçament, el Vilafranca aconseguia empatar a Tírig en un encontre que ben bé haguera pogut guanyar.

Partit molt equilibrat a la primera part entre el Tírig i el Vilafranca, encara que el Tírig controlava més el joc al centre del camp, ja que els interiors vilafranquins estaven massa avançats i això permetia als migcampistes locals crear una certa superioritat a la parcel·la central del terreny de joc. Aquest fet propiciava alguns contraatacs del Tírig amb cert perill i l’ocasió més clara dels locals que arribava al minut 40 en un ma a ma de la davantera del Tírig amb el porter local que no van poder aprofitar. El Vilafranca a la primera part va tenir poca presència en atac, reclamant això si un penal per mans que va parèixer prou clar.

A la reanudació el Vilafranca passaria a dominar per complet la situació, posicionant-se al terreny de joc millor que a la primera part i controlant bé a un Tírig que no va xutar a porta en tot aquest segon acte. Fruit del domini del Vilafranca arribarien bones ocasions de gol per als de Fernando Ibáñez. Una de les opcions de gol més clares va ser un remat de cap de Jordi que s’estavellava al travesser de la porteria i una ocasió de Edo al minut 87 que salvava el porter del Tírig amb una gran parada a la mateixa línia de gol.

El C.F. Vilafranca amb aquest empat a domicili suma 7 punts a la lliga i ocupa la vuitena posició a la classificació de la 2ª Regional. Els vilafranquins rebran el proper diumenge a partir de les 16 hores al Camp del Serrito al Club Esportiu Cinctorrà en el ‘derbi’ de la comarca de Els Ports en aquesta categoría.


» Resultats
» CF Tírig 0-0 Vilafranca

» Alineació
» C.F. Vilafranca: Adrián, Raúl, Héctor, David, Javi Prades, Santos, Fabregat, Pablo Prades, Jordi i Adrián Andrés. També Blas, Edo, Pablo Tena i Charly (que debutava amb el Vilafranca).

Més informació: