No es pot eixir pel portal dels Estudis ni en cotxe ni a peu per les obres del Parador



comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 125 d’octubre de 2011

El Portal dels Estudis de Morella està tallat tant per als vehicles com per als vianants fins el proper divendres. El motiu és la continuació de les obres de les connexions subterrànies de Parador de Turisme. Aquesta és una de les entrades de la ciutat de Morella, molt utilitzada per a passejar per l’Alameda o per accedir, tant en vehicles com a peu, als centres educatius o al poliesportiu de la localitat.

Ja als mesos de juny i juliol la costa de la piscina quedava tallada a este mateix efecte, per tal de ubicar canonades, cablejat elèctric, telefònic i els pertinents desaigües pluvials del futur Parador. Ara, s’actúa en aquesta zona per lo que l’accés per este portal queda tallat mentre s’acaben les obres que finalitzaran esta ubicació de les connexions que van sota terra.

Pel que fa a les obres del túnel, ja ha finalitzat l’enconfrat. El bloc de formigó exterior ja està construït i ara es requereix un termini de 15 dies per tal que es consolide. Durant este temps, començarà a millorar-se la part externa. Després d’estos 15 dies, s’extraurà la terra resultat de les perforacions i es procedirà al condicional final. Fins este divendres, l’accés a la ciutat pel portal dels Estudis queda tallat.

Més informació: |