El subdelegat es reuneix a Vilafranca amb els municipis que depenen d’aquest quarter



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dijous, 27 d’octubre de 2011

El Subdelegat del Govern a la província de Castelló, Antonio Lorenzo es reunia aquest dijous a Vilafranca amb diferents Alcaldes de la zona, els dels municipis que depenen en matèria de seguretat del Quarter de la Guàrdia Civil de Vilafranca. Es tracta d’Ares del Maestrat, Culla, Torre d’en Bessora, Benassal, Vilar de Canes i Vilafranca.

A la reunió, el Subdelegat del Govern ha destacat que en el que es porta d’any l’índex de delictes ha baixat de forma significativa respecte al 2010. El descens ha segut del 19%. Una reducció que es deu a l’esforç de la Guàrdia Civil, als reforços efectuats des de Castelló i a la col·laboració ciutadana.

També destacava que als darrers 4 anys s’han inaugurat 4 edificis policials a la provincia de Castelló amb l’actual govern socialista.

Al voltant de la construcció del nou quarter de Vilafranca, que encara no ha estat inclós als pressupostos de l’Estat, Lorenzo manifestava que s’ha d’esperar i que només es puga dotar econòmicament la seua construcció, es farà efectiva.

Antonio Lorenzo també incidia en el fet de que a l’àmbit rural des del passat 2 de Maig està actuant de forma permanent la Unitat del Grup de Reserva i Seguretat de la Guàrdia Civil que està contribuint a millorar la sensació de seguretat a la zona.

L’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena també destacava la importància de denunciar els robatoris i les sospites al 062 per a que la Guàrdia Civil puga conèixer-es i així intervenir.

Des de Subdelegació s’està potenciant aquest tipus de reunions de seguretat per zones, que s’han vingut realitzant amb prou assiduitat durant aquest 2011 i pel que sembla els resultats estant sent satisfactoris amb les diferents accions que s’han dut endavant.

Més informació: | |