Últims dies per a participar en l’exposició de l’Anunci

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 28 d'octubre de 2011 .
Etiquetes: , , ,

L’Ajuntament de Morella organitza una exposició fotogràfica participativa sobre l’Anunci. Per a col·laborar en ella, els interessats hauran d’enviar una fotografia relacionada amb l’Anunci al correu electrònic prensa@morella.net i, així, es realitzarà una mostra que permetrà observar esta colorida festa des de nombrosos punts de vista. L’exposició també contribuirà a promocionar el Sexenni, que se celebrarà a l’agost de 2012. La data límit per a l’enviament de les imatges serà el divendres 4 de novembre.

Les bases de l’exposició estan publicades en la web de l’Ajuntament de Morella. S’admetran imatges relacionades amb tots els moments que formen l’Anunci, com el pregó, l’elaboració de les carrosses, l’exposició de les mateixes, la batalla de confeti…

Cal recordar que l’Ajuntament ja ha organitzat distintes exposicions per mitjà d’este sistema i sempre han destacat per la seua gran participació. Alguns exemples són la del Sexenni de fa cinc anys o la de la primera gran nevada del segle XXI. També cal assenyalar que les imatges serviran per a ampliar l’oferta cultural i turística del municipi i, quan finalitze, les fotografies seran tornades impreses en grans mides als seus autors. Per això, la regidora de cultura, María Rallo, anima els protagonistes del dia de l’Anunci a participar i mostrar com van viure esta singular festa.

Més informació: | | |