Ximo Puig agraeix el suport de l’Ajuntament de Torrevieja perquè Morella siga declarada “Patrimoni de la Humanitat”


comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 28 d’octubre de 2011

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, ha volgut agrair a l’Ajuntament de Torrevieja el suport perquè Morella siga declarada “Patrimoni de la Humanitat”. El Grup Municipal Els Verds va decidir presentar una moció al ple, que finalment va ser subscrita conjuntament per tots els grups, per a sol·licitar que la localitat dels Ports obtinga la declaració que atorga la Unesco.

Puig agraïx “la iniciativa del Grup Muncipal dels Verds de Torrevieja i a la que s’ha sumat la resta de la corporació, per a reconéixer l’esforç que realitza Morella en la conservació i posada en valor del seu patrimoni”. A més, ha remés un carta al grup per a expressar personalment eixe agraïment.

La moció presentada pels Verds reconeixia “els valors històrics, monumentals i mediambientals amb els que compte la població de Morella, que són universalment reconeguts i prova d’això ha sigut el recent Premi Patrimoni 2011”.

L’alcalde de Morella també recorda que “el Premi Patrimoni 2011 és un reconeixement a l’esforç que realitza l’ajuntament en la gestió i conservació del patrimoni i suposa un impuls a esta tasca”. Cal recordar que este guardó l’entrega l’Associació de Ciutats Patrimoni de la Humanitat i que va ser aprovat el passat dia 10 d’octubre. A més, este col·lectiu entregarà el premi en la ciutat de Càceres el 25 de novembre, data en què es commemora el vint-i-cinqué aniversari de la declaració de la ciutat extremenya, per la UNESCO, com a Patrimoni de la Humanitat.

Més informació: | |