El Gremi de la Joventut del 53 Sexenni ha estat el primer en presentar-se

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 29 d'octubre de 2011 .
Etiquetes: ,

El 53 Sexenni de Morella comença a perfilar-se a 10 mesos de la seua celebració al mes d’agost de 2012. Els diferents Gremis que s’encarregaran dels dies centrals de la festa s’estan començant a formar-se. El primer en fet l’acte de presentació en públic ha estat el Gremi de la Joventut del 53 Sexenni. Un total de 20 joves d’entre 16 i 26 anys seran els encarregats de representar a aquest segment de la població i de preparar diferents activitats al llarg de l’any. La setmana passada celebraven una jornada de germanor amb els membres d’aquest Gremi del Sexenni del 2006, que són els que han escollit al grup per al properes festes sexennals, en el que es va fer efectiu el relleu de poders. Els que eixen van explicar els diferents passos que hauran de seguir els que entren per fer més fàcil les tasques que tindran ara per davant. Aquest dissabte celebraven la primera reunió organitzativa a la Casa Ciurana.

En aquesta trobada es va composar l’organigrama organitzatiu del Gremi de la Joventut del 53 Sexenni que té com a president a Daniel Adell i presidenta Vanessa Roda. Els secretaris són Laura Ramia i Mario Martí. Els tresorers David Martí i Gemma Monfort i els enllaços Fernando Buj i Alba Rodríguez. La resta de membres del Gremi són Ovidio Buig, Anais Miralles, Carla Adell, Christian Ibáñez, Andreu Serret, Cristina Marín, Marc Moles, Juanjo Martí, Sheila Amela, Estela Miralles, David Royo i Àngela Escorihuela. Tots ells nascuts entre 1985 i 1995, amb dos representant de mitja de cada any.

Entre els punts que han tractat a la reunió està el calendari d’activitats per als agremiat que en principi podrien començar el primer cap de setmana de febrer (el dia 4) del 2012. Un dels punts importants ha estat la quota que es demanarà pagar als que vulguen formar part del Gremi. Pels temps de crisi que s’estan passant, es mantindran els diners que es van pagar fa sis anys, amb 130 euros per als joves-adults, que donarà dret a unes cinc orquestres i a l’entrada de l’actuació principal del dia gran del Gremi. Els més menuts pagaran 60 euros amb els que podran participar en diferents activitats. Les properes setmanes començaran el que és l’acapte per tal de reunir als membres que participaran d’aquest Gremi, totes les persones que tinguen ganes de formar part, ja que està obert a tots els que tinguen ganes de participar. Amb “paciència, coordinació i ganes de feina ho traurem endavant” apuntava l’enllaç, Alba Rodríguez que creu que el grup “ja és una pinya”. També estan mirant ja altres aspectes principals com la composició de la dansa d’aquest Gremi, la de Les Gitanetes.

El nou Gremi de la Joventut serà el primer que podrà promocionar-se mitjançant les xarxes socials, per lo que una de les primeres coses que van fer va ser crear un perfil al Facebook que en pocs dies ja compta amb uns 250 amics. Des del Gremi creuen que pot ser una bona eina per interrelacionar-se amb la gent, escoltar opinions i suggerències per fer més gran la festa del Sexenni en la part de la joventut que representa este grup de 20 joves morellans.

Més informació: |