El Morella juga dissabte front a L’Orpesa mentre que Vilafranca i Cinctorrà disputen el primer derbi de la temporada


comarquesnord.cat, Els Ports
» dissabte, 29 d’octubre de 2011

El Morella juga dissabte en partit avançat front a L’Orpesa mentre que Vilafranca i Cinctorrà disputen el primer derbi de la temporada. Els de Morella arriben a aquesta setena jornada de la lliga 2011-2012 amb la moral alta després d’haver eixit de la zona de descens i de juganyar a un dels equips més potents de la categoria, mentre que els altres dos equips dels Ports medeixen les forces entre ells.

» FUTBOL 1ª REGIONAL
» 7ª JORNADA. ORPESA C.F. – MORELLA F.C.
» Dissabte 29 d’Octubre. 18h. Camp Municipal d’Orpesa.

Desplaçament del Morella FC a Orpesa en partit corresponent a la jornada 7 de lliga a la 1ª Regional. Els de Diego Boix afronten l’encontre amb la moral que dona el fet d’haver sumat 6 punts de forma consecutiva i d’haver eixit de la zona de descens. El Morella ve de guanyar a la Fàbrica de Giner a l’Alcora, un dels equips més potents de la categoría. L’Orpesa és un equip jove però que compta amb gran experiència a la categoría i en aquestos moments té dos punts més que el Morella a la classificació. Diego Boix podrà comptar amb la totalitat de la plantilla i és que després dels grans problemes que va patir el Morella als primers partits, ara ja està tot l’equip disponible.

» FUTBOL 2ª REGIONAL
» 7ª JORNADA. C.F. VILAFRANCA – C.E. CINCTORRÀ
» Diumenge 30 d’Octubre, 16h. Camp ‘El Serrito’. Vilafranca

‘Derbi’ de la comarca dels Ports a la 2ªRegional. El C.F. Vilafranca i el C.E. Cinctorrà s’enfronten aquest diumenge al Serrito i tots dos equips arriben en molt bon moment. El Vilafranca, equip al que li està costant molt sumar punts als darrers anys, porta 4 punts consecutius ( Victòria 9-0 davant el Playas Alcossebre i empat a 0 al Camp del Tírig ) i ocupa la vuitena posició amb 7 punts. A més els de Fernando Ibáñez només han encaixat 1 gol als darrers 3 partits. El C.E. Cinctorrà es presenta a Vilafranca després de derrotar (3-0) al potent Rossell al Pla de Mig Ull i ocupant la sisena posició amb 11 punts. Pel moment no ha estat capaç de guanyar fora de casa. El Vilafranca presenta les baixes de Javi Prades, Miquel i David, encara que Javier debutarà en el seu retorn a la disciplina del C.F. Vilafranca. Lluís, jugador al que se li ha fet la fitxa a les darreres setmanes també podria entrar a la convocatòria. Per la seua banda el C.E. Cinctorrà tindrà la important baixa d’Alejandro, mentre que es manté el dubte sobre la participació de Pau, Temprado, Diego Tena i Mampel, tots ells amb molèsties. Atractiu ‘derbi comarcal’ a Vilafranca entre els dos equips de la comarca de Els Ports a la 2ª Regional.

» JUVENILS
La jornada 5 a la 3ª Regional Juvenil arriba amb dos interessants partits per als equips de la comarca, que jugaran els dos a casa. Els Ports F.C rep a la Fàbrica de Giner al Borriol ( quart classificat ), mentre que el C.F. Vilafranca que es troba com a cuer amb 0 punts rep la visita del líder C.F. Orpesa al Camp del Serrito.

» ELS PORTS F.C. – C.D. BORRIOL
» Camp Fàbrica de Giner (Morella ) , Dissabte 29 d’Octubre, 16h.

» C.F. VILAFRANCA – ORPESA C.F.
» Camp Municipal de Benassal. Dissabte 29 d’Octubre. 16h.

» CADETS I INFANTILS
El dissabte es disputa la cinquena jornada de les lligues cadet i infantils per a Els Ports F.C. Els nostres equips tornaran a jugar com a locals per segona setmana consecutiva. Els infantils arriben en un molt bon moment a l’enfrontament amb el Roda ‘C’ (després d’haver guanyat a les dues darreres jornades), mentre que el cadet intentarà retrobar-se amb la victòria després de l’empat del passat dissabte.

» CADETS. ELS PORTS F.C. – C.D. RODA ‘C’
» Camp Pla de Mig Ull ( Cinctorres ) . Dissabte 29 Octubre. 12h.

» INFANTILS. ELS PORTS F.C. – C.D. RODA ‘C’
» Camp Pla de Mig Ull ( Cinctorres ) Dissabte 29 Octubre. 10,30 h.

» ALEVINS, BENJAMINS I PREBENJAMINS
Tercera jornada de competició per a alevins, benjamins i prebenjamins. Cal destacar el brillant inici de temporada dels dos conjunts alevins (dues victòries els dos equips) i benjamins (el ‘A’ ha guanyat els dos partits i el ‘B’, una victòria i un empat). Els prebenjamins van aconseguir el seu primer punt diumenge passat a Forcall.

» ALEVINS
» C.D. BENICÀSSIM ‘A’ – ELS PORTS F.C. ‘A’
» Camp Municipal de Benicàssim . Dissabte 29 d’Octubre. 11h.

» ELS PORTS F.C. ‘B’ – C.D. BORRIOL ‘B’
» Camp del Serrito. Vilafranca. Dissabte 29 d’Octubre. 11 h.

» BENJAMINS.
» C.D. BENICÀSSIM ‘A’ – ELS PORTS ‘A’
» Camp Municipal de Benicàssim. Dissabte 29 d’Octubre. 11,30 h.

» ELS PORTS F.C. ‘B’ – C.D. BORRIOL ‘B’
» Camp del Serrito. Vilafranca. Dissabte 29 d’Octubre. 12 h.

» PREBENJAMINS
» C.E. ALCOSSEBRE – ELS PORTS F.C.
» Camp d’Alcossebre. Diumenge 30 a les 12h.

» FRONTENNIS
» A la jornada 6 de competició a les lligues de frontennis, el Vilafranca ‘A’ rep la visita del Castellnovo al Frontó Municipal de Vilafranca, en la lliga de Divisió d’Honor. Després de vèncer (0-3) a Vila-real és una nova bona oportunitat per als vilafranquins. A la 1ª Divisió Provincial, el Vilafranca ‘B’ ( 7è amb 18 punts ) visita la canxa del Vila-real ‘B’.

» DIVISIÓ D’HONOR: Vilafranca ‘A’ – Castellnovo. Dissabte, 16h. Vilafranca.

» 1ª DIVISIÓ PROVINCIAL: Vila-real ‘B’- Vilafranca ‘B’. Dissabte, 16h. Vila-real.

» BÀSQUET
» Després del brillant cap de setmana anterior, en el que els equips cadet i infantil del
C.B.F. Morella aconseguien guanyar amb comoditat, arriba una nova jornada. El cadet rep a casa al Picken Claret de València, les infantils visiten la difícil pista del Nou Bàsquet Femení i les alevins (que enguany juguen a la competició autonòmica), debuten rebent a casa al OAM Godella.

» CADETS. C.B.F. MORELLA – PICKEN CLARET ‘A’ . Jornada 3.
» Centre Esportiu Jaume I. Morella. Dissabte 29 a les 12 h.

» INFANTILS. NOU BÀSQUET FEMENÍ – C.B.F MORELLA. Jornada 2.
» Castelló. Diumenge 30 a les 10,30h.

» ALEVINS. C.B.F. MORELLA – OAM GODELLA. Jornada 1.
» Centre Esportiu Jaume I. Morella. Dissabte 29 a les 10h.

Més informació: | | |