La Unió Musical de Vilafranca actua aquest diumenge a l’Auditori de Castelló


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dissabte, 29 d’octubre de 2011

La Unió Musical de Vilafranca actua aquest diumenge al migdia a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, escenari en el que ja ha oferit concerts en anteriors oportunitats, bé participant en Certamens Provincials o amb actuacions extraordinàries com la d’aquest 30 d’Octubre, dins de la programació del Cicle ‘Diumenges a l’Auditori’.

La formació musical dirigida per Pau Monfort distribueix els concert en dues parts. A la primera s’interpretarà per iniciar l’actuació, ‘Ghost Train’ (Trilogía del Fantasma ) d’Eric Whitacre amb els seus tres moviments: Ghost Train, At the Station i The Motive Revolution, obra que ja va ser interpretada per la Unió Musical de Vilafranca al Concert de la Fira de la Magdalena. Continuarà l’actuació amb el ballet per a orquestra ‘El bou sobre la teulada. Opus 58’ de Darius Milhaud amb arrenjament del director de la Unió Musical, Pau Monfort.

A la segona part, la banda de Vilafranca interpretarà l’obra principal amb la que ha vingut assajant i actuant durant els principals concerts de l’any 2011, els ‘Quadres d’una Exposició’ de Modest Mussorgsky amb els temps Promenade, Gnomus, Promenade, El vell castell, Bydlo, Tuilleries, Ballet dels pollets en la seua closca, Samuel Goldbert i Schymule, Limoges: el mercat, Catacumbes, Cum mortis in lingua mortua, La cabana sobre potes de gallina (Baia-Ïaga) i la Gran Porta de Kiev.

Amb aquest concert de l’Auditori, la Unió Musical de Vilafranca tancarà les seues actuacions amb ‘els Quadres’ de Mussorgsky i ja s’estan assajant també les obres que s’interpretaran al Concert de Santa Cecília que tindrà lloc el 26 de novembre a l’Edifici Polivalent de Vilafranca.

Més informació: | | | |