Calaceit pague car les errades defensives a Calanda (3-1)


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 30 d’octubre de 2011

Calaceit va caure este cap de setmana al complicat camp del Calanda (3-1), en un partit on l’equip del Matarranya va saber empatar abans del descans (1-1) però on algunes errades van ser claus perquè els 3 punts se quedaren a casa. Lo Calanda es va avançar al marcador, però al minut 40 los del Matarranya van tindre una molt bona ocasió que no van desaprofitar. Tot i el bon estat de moral pel que passe el Calaceit, algunes errades en moments clau van permetre la victòria del Calanda, qui ha sabut guanyar en lo que va de temporada tant al Calaceit com al Valderrobres i el Cretense a casa. Malgrat la derrota, lo Calaceit en treu una lectura positiva, ja que en moments concrets del partit se van trobar molt bé en una superfície que no ajude els equips de terra.

Segons va destacar el portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, David Insa, “lo partit va anar, dins del que cap, prou bé. Però a la segona part vam tindre una sèrie d’errors i això mos va matar el partit”. Primer se va avançar el Calanda, “però natres vam aconseguir empatar cap al minut 40 de la primera part. A la segona part, lo Calanda se mos va menjar una mica. Natres li vam intentar fer mal, però no va poder ser i mos van acabar guanyant”. Pel que fa a la posició del rival, Insa va explicar que “natres vam veure que ells deixaven molts forats pel mig de la defensa” i que “jugaven molt per les bandes i van aprofitar molt les entrades” dels laterals. Lo Calaceit també va aprofitar l’ocasió per “provar diverses coses i canvis de posició”, i David Insa va reconèixer que “cada vegada els veig millor i estem molt millor”. Per això, l’objectiu és que de cara a la pròxima jornada el Calaceit seguixque sumant a casa. Davant tindrà el Valderrobres, i “a veure si els podem donar algun susto i podem guanyar-los, que portem molts anys que mos guanyen ells”. Lo partit se preveu apassionant.

Amb esta derrota, lo Calaceit se manté a la 8ena posició en 7 punts, en este cas a dos punts del seu rival més pròxim. En canvi, per davall té al Valdealgorfa a només un punt, després de sumar un empat este últim cap de setmana a Castellseràs.

Més informació: