Cretense planta cara però cau davant del filial del Teruel (3-0)


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 30 d’octubre de 2011

Cretense va caure este cap de setmana al complicat camp del Teruel B (3-0) cedint d’esta forma el coliderat que havie ostentat durant moltes jornades. L’equip entrenat per Alfredo Fuster va plantar cara a un rival molt sòlid, agressiu i lluitador, però no ho va aconseguir. Lo filial del Teruel se va avançar al marcador a la primera part, tocant molt la pilota però sense tindre moltes ocasions. Per la seua banda, lo Cretense va tindre poques oportunitats, ja que a la mínima que el davanter centre la tenie als peus, la defensa local li feie falta i l’impossibilitave xutar. Amb un jugador més per doble amonestació d’un central, los de Queretes van jugar millor i van tindre les seues ocasions. Però en una pilota llarga que no saber neutralitzar el Cretense, lo Teruel B va sentenciar el partit a la 2ª part. Al descompte, lo filial de la capital va fer el tercer.

Segons va defensar l’entrenador del Cretense, Alfredo Fuster, “ja sabíem que serie un partit molt difícil. Ells van ser molt agressius i lo que volien ere amarrar el partit abans de res”. L’entrenador de Queretes va remarcar que “des d’un principi ja tens dificultats perquè és un desplaçament llarg i jugues en un terreny que no estàs acostumat. A més, mos vam trobar un rival que no et deixe jugar, són molt agressius i no donen una pilota per perduda”. Tot i això, Cretense va plantar molta cara al Teruel B. Lo propi Fuster va apuntar que “se va jugar bé. Abans del partit ja vam parlar de que les línies havien d’estar molt juntes, que ells tocaren la pilota al seua camp, però que quan vingueren no els deixàrem jugar”. En defensa es va jugar bastant bé. En atac, per contra, el Cretense no va tindre pràcticament ocasions. Perquè tot i la fam de gol del davanter centre Sergi Manero. “Quan a penes tens la pilota ja et venen a pressionar. I el rival està molt ben posat al camp, se parlen molt entre ells i saben lo que han de fer”. Sense cap dubte, “han fet un equip que volen pujar de categoria”. Tot i la derrota, lo Cretense ha fet una lectura positiva del partit, ja que ha vist com li pot plantar cara a un equip de la qualitat del Teruel B.

Amb esta derrota lo Cretense baixe a la tercera posició amb 16 punts, empatat però amb l’Alcorisa que ara és lo segon classificat. De cara al pròxim cap de setmana, lo Cretense rebrà al Torrecilla, un equip que dels 7 partits que ha jugat esta temporada encara no ha aconseguit puntuar. Lo passat cap de setmana va caure per (1-4) contra el Pena-roja.

Més informació: