El Festival Aura dóna a conèixer la varietat musical del Matarranya


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Queretes
» diumenge, 30 d’octubre de 2011

Els passats 29 i 30 d’octubre Queretes va acollir la primera edició del Festival AURA, una iniciativa musical que va reunir diferents propostes de música moderna que es desenvolupen al Matarranya. El festival va comptar amb les actuacions de dissabte dels grups matarranyencs Omeveigues, Halitosis, Matarranya In Laif i A paso de buey, així com dels mítics Halcones i DJ Kevin Manero. Per la seva banda, el diumenge hi va haver el concert de tarda amb el folk de Temps al temps i el pop dels locals Ya Babe

Van ser molts joves els que es van passar pel recinte firal de Queretes la nit de dissabte per gaudir d’un festival que es va allargar fins a altes hores de la matinada. Al seu torn, veïns de Queretes de totes les edats també es van passar per les instal·lacions, que van gaudir amb les actuacions més nostàlgiques i tranquil·les de Halcones i Matarranya In Laif, i altres de més agosarades. Després d’aquest primer Festival AURA, l’objectiu de l’associació musical Sons de la Terra és repetir experiències d’aquest tipus i fomentar el circuit de concerts i música en viu a la comarca.

El Festival AURA va acollir a més el concert de comiat del grup comarcal Matarranya In Laif, que es prendrà una temporada de descans. “No és un punt i final, però sí un temps per a la reflexió”, va explicar Paco Samauri, president de l’associació Sons de la Terra i veu i guitarra de Matarranya In Laif. En relació a aquest nostàlgic concert, Samauri ha remarcat que “l’acollida va ser molt bona. Trobem molt bones vibracions i van venir molts amics de Valderrobres i d’altres pobles de la comarca. La resposta va ser molt emotiva per nosaltres i vam gaudir molt dalt de l’escenari “.

Més informació: |