Morella promociona el Sexenni i la seua oferta de tardor a la Fira de Cocentaina

comarquesnord.cat . Cocentaina . diumenge, 30 d'octubre de 2011 .
Etiquetes:

Morella ha participat aquest cap de semana a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Entre l’oferta que presenta el municipi, destaca l’aposta per la promoció del Sexenni i pel turisme rural. La localitat intenta promocionar la seua principal festa, que tindrà lloc a l’agost de 2012, en qualsevol de les trobades turístiques en què participa. A més, cal assenyalar que l’oferta de turisme rural és molt important, ja el públic d’esta Fira és majoritàriament consumidor d’este tipus d’oferta. D’esta manera, a més de guia d’hotels, comerços o restaurants, en l’estand es troben els Refugis de Pereroles, les rutes de senderisme, les Casas de turisme rural i les pròximes activitats programades.

La regidora de turisme, María Rallo, considera que “la promoció del Sexenni ha de realitzar-se des del minut zero, per a mostrar-li a tot el món que a l’agost de 2012 arriben les nostres festes majors”. A més, recordava alguns actes que ja s’han realitzat com la trobada a Terrassa amb els morellans que viuen allí, la visita de les comissions falleres de Picassent o el viatge a Romania.

Rallo també afirma que “l’època de la tardor és ideal per a visitar el nostre municipi i disfrutar de la natura, bé en les cases rurals o recorrent els senders”.
Cal recordar, que la Fira de Cocentaina és una de les més antigues de la Comunitat Valenciana. Esta data de l’any 1346, quan va ser creada per privilegi real de Pere III al comte de Cocentaina, Roger de Llúria.

Més informació: