Tercera victòria consecutiva, en un camp molt complicat com el de l’Orpesa, d’un Morella en ratxa

comarquesnord.cat, Orpesa
» diumenge, 30 d’octubre de 2011

El Morella ha passat d’un inici en el que les quatre primeres jornades sols havia sumat a un punt, a aconseguir 9 punts en els darrers tres partits i sumar tres victòries consecutives. Era molt important guanyar al cuer, el Benicàssim B, i es va aconseguir ‘in extremis’. El calendari es complicava rebent a L’Alcora, al que se li va guanyar també al temps de descompte. Aquest cap de setmana es visitava un camp molt complicat com el de l’Orpesa, que estava per damunt a la taula classificatòria i es va acabar guanyant 2-3.

Els morellans estan notant les darreres jornades la recuperació de tots els seus efectius. Sols falta per debutar Marc Puig que ve d’una llarga lesió que va patir la passada temporada amb el juvenil dels Ports. A Orpesa debutarien Jero i Pau.
També està sent clau el fet de que pareix que els morellans ja tenen més o menys presa la mida a la primera regional i saben a que s’ha de jugar i que no es pot perdre la concentració en cap moment. Molt anecdòtic és que els set partits jugats fins al moment s’han decidit en la seua totalitat als darrers 10 minuts o en temps de descompte.

Al darrer partit, el Morella va eixir molt concentrat i va tenir el domini als primers minuts. Moles va comptar amb vàries opcions sense sort de cara a porta. Els locals també tindrien alguna oportunitat, però el primer gol seria per als visitants en un bon xut de Bonet des del limit de l’àrea que es va colar per tot l’escaire sense opcions d’aturar-lo per al porter rival. L’alegria duraria poc perquè els d’Orpesa van apretar i tindrien premi als 32 minuts amb una jugada que acabaria rematant un dels davanters després d’un bon centre. Fins al descans, els locals van ser superiors amb clares ocasions i grans aturades de Jero baix els pals, demostrant que la porteria morellana està molt ben coberta tant amb Jero, com en Dídac que havia jugat els sis primers partits.

El millor per al Morella va ser aplegar 1-1 al descans. A la segona meitat, els morellans eixirien a aguantar la possessió, a pesar de la pressió local. Va haver-hi intercanvi d’ocasions, però les més clares van ser per a l’Orpesa. Al darrer tram, els visitants tindrien bones opcions com un xut de Josele. Un perill que es traduiria en gol als 80 minuts amb un xut de Marc Moles creuat. Jordi va tenir la sentència als seus peus, però fallava i de l’1-3 es va passar a l’empat a dos als 83 minuts. Però el Morella té ara la sort de cara i als 86 minuts, Carles Fabregat faria el definitiu 2-3 en un xut semblant al de Moles. Els morellans van saber aguantar fins al final i acabarien en un triomf molt important per seguir sumant i agafar un bon matalàs de distància en els llocs de descens per poder mantenir la categoria.

El proper rival serà molt complicat, el líder Sporting de Benicarló que visitarà el camp de la Fàbrica de Giner. Els benicarlandos no han perdut cap partit i sols han cedit un empat amb el Peníscola. La passada temporada el propi Sporting, Peníscola i Morella van viure una apassionant lluita per pujar de categoria. Ara estan els tres a primers i els morellans arriben a este partit en un bon estat de forma i podent plantar cara al líder. També està en la memòria el partit al camp de l’Sporting en el que el Morella guanyava 2-5 i al final s’empatava a cinc gols. Per motivació i ganes no serà.