Valderrobres cau davant l’Alcorisa (1-2) i es despenja de la zona d’ascens


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 30 d’octubre de 2011

Valderrobres va patir este cap de setmana la seua primera derrota a casa de la temporada, després de caure davant de l’Alcorisa (1-2) en un partit on los del Matarranya van jugar bé però es van trobar un rival molt veterà i intel·ligent. Quan només se portaven 5 minuts de joc, los visitants se van avançar al marcador després de fer un autèntic golàs. Tot i això, la concentració del Valderrobres no va afluixar, i pocs minuts després los del Matarranya van posar la pilota dins la porteria rival. Però l’àrbitre va invalidar la jugada per suposat fora de joc, una decisió molt protestada pels locals i en la que el jugador que va marcar venie de darrere. Abans del descans, Alcorisa va fer el segon, i els del Matarranya només van saber reduir distàncies a la segona part tot i l’esforç i el desgast físic que es va desplegar al camp.

Segons va apuntar l’entrenador del Valderrobres, Manuel Bel, “la valoració del partit és totalment negativa. Va vindre un rival directe com és l’Alcorisa que si li guanyàvem els empatàvem a la classificació. Però al perdre, mos quedem despenjats de les quatre primeres posicions”. Bel va dir que “vam trobar un Alcorisa molt veterà i molt ben plantat al camp. Va fer un primer gol molt bo i un segon a la contra en una jugada perfecta”. Tot i el (0-2) del descans, “a la segona part se va jugar molt bé, i cal felicitar als jugadors perquè es van deixar la pell al camp i van fer un dels millors partits d’esta temporada a casa”. Per contra, “l’Alcorisa va buscar tota l’estona faltes i tirant-se a terra i van trobar la sort de cara en dos moments puntuals i en només dos jugades, traient 3 punts d’or per a ells”. Pel que fa als seus, Bel va defensar que “físicament estem molt bé”. Ara falte més fortuna de cara a porteria. Una efectivitat que esperen retrobar este cap de setmana al derbi entre el Valderrobres i el Calaceit, un partit que Bel ja va avançar que no serà gens fàcil. “Serà un partit completament diferent. Calaceit no és Alcorisa, però és un partit amb molta tensió i mos ho tocarà donar tot. Tenen una progressió molt bona i cal tindre’ls respecte”.

Amb esta derrota, lo Valderrobres se manté a la 6ena posició amb 10 punts, a tres del Pena-roja i quatre del Calanda, que és qui ara mateix té la quarta plaça que permetrà jugar la lligueta d’ascens. Lo derbi Calaceit – Valderrobres encetarà a més 6 jornades consecutives amb derbis del Matarranya. La tensió i la rivalitat està assegurada.

Més informació: