Cinc pilots del Matarranya pugen al podi a la prova de Torre del Compte


comarquesnord.cat, Matarranya
» dilluns, 31 d’octubre de 2011

Los pilots del Matarranya van aconseguir a l’última prova del Campionat d’Aragó de Trial un dels millors registres de la seua trajectòria professional. I és que dels set pilots que van competir a la prova de la Torre del Compte, cinc van pujar al podi. En concret, los pilots del Matarranya van sumar dos triomfs, dos segones posicions i un tercer lloc. En este sentit, David Millán va pujar al més alt del podi i a la vegada se va convertir novament en Campió d’Aragó de Trial de la modalitat TR1, un primer lloc que l’any passat se li va escapar per una lesió que va patir a inici de temporada.

A la mateixa categoria, Sergio Puyo va acompanyar a Millán al podi i va acabar segon a la prova de la Torre del Compte. Una segona posició que valore molt positivament lo secretari del Club Trial Matarranya, sobretot perquè enguany s’ha perdut moltes proves per motius familiars. De cara a esta categoria, lo propi Puyo va remarcar que “Millán va fer un pilotatge molt bo. Jo vaig lluitar molt durant la primera part de la prova, però David va acabar destacant i se va emportar el triomf”. En este sentit, Puyo va defensar que “David és lo número 1 en quant a trial”.

Per la seua banda, a TR2 lo pilot del Matarranya Juan Antonio Jávega va aconseguir a la prova de Torre del Compte una valuosa segona posició. Lo pilot del Matarranya va estar tota la jornada a la zona alta de la qualificació en una prova que se va emportar el saragossà Sergio Monforte. Lo jove Mario Micolau va acabar sisè, fent “un bon trial”. Per la seua banda, Dani Moles, que corrie a casa, va aconseguir a la Torre una merescuda primera posició que demostre la gran progressió del pilot del Matarranya.

Finalment, a la modalitat TR4, lo pilot del Matarranya Sergio Casado va fer podi, acabant la prova en tercera posició. Lo germà menut de David Millán, Alejandro, també va fer un bon diumenge i va progressant. Pel que fa al desenvolupament de la prova, Sergio Puyo va remarcar que “vam tindre una mica de problemes amb lo recorregut, que ja es va modificar uns dies abans”. Tot i això, “no mos va ploure i es van poder fer totes les zones, i podem parlar d’èxit perquè a part dels resultats va vindre molta gent a veure el trial”.

Pel que fa a estos cinc podis de l’última prova del Campionat d’Aragó de Trial, Puyo va apuntar que “ara no ho recordo, però igual és la primera vegada que mos emportem tants premis a casa, tot i que no van eixir del Matarranya esta vegada”. A més, lo secretari del Club Trial Matarranya va defensar que “ara tenim molt de nivell aquí al Matarranya, i crec que som lo club més potent d’Aragó en quant a trial”. Una vegada finalitzat lo Campionat d’Aragó, ara quedarà alguna prova de l’estatal. La pròxima parada, a finals de novembre a la província de Barcelona.

Més informació: |