1637 persones visiten el Castell de Morella durant el pont de Tots Sants



comarquesnord.cat,
» dimecres, 2 de novembre de 2011

Morella ha viscut un pont de Tots Sants amb alts i baixos, però positiu, en línies generals. Els principals indicadors de la localitat han superat els de l’any passat, beneficiant-se de que el dia 1 de novembre ha caigut en dimarts, en compte de dilluns. Les males previsions meteorològiques van perjudicar l’afluència de turistes en la jornada del dissabte. No obstant això, el diumenge i el dilluns han sigut jornades molt positives.

El castell de Morella ha registrat 1637 visites, des del dissabte al dimarts, destacant els 590 visitants del diumenge. El passat any, les entrades venudes es van quedar en 1386, mentres que a 2009, únicament van ser 627 els turistes que van entrar al castell. Mentrestant, per l’Oficina de Turisme han passat 885 persones, per les 787 de 2010.

La regidora de turisme, María Rallo, afirma que “ha sigut un pont amb alts i baixos, ja que hi ha hagut bons índexs de visitants el diumenge i el dilluns, però el dissabte va ser fluix”. A més, indicava que les males previsions meteorològiques que es preveien per al dissabte, van influir de forma negativa en l’afluència de visitants.

Pel que fa a les cases de turisme rural gestionades per Cases de Morella, l’ocupació ha rondat el 70%, una xifra semblant a l’any anterior. I, els restauradors també han tingut un nombre més gran de comensals el diumenge i el dilluns. A més, a causa del bon temps, han pogut oferir els serveis de terrassa.

La regidora també recordava que “el sector turístic es va veure perjudicat en el mes d’octubre, perquè sol ser una data molt positiva en l’arribada de visitants i enguany no va haver-hi pont”. No obstant això, apuntava que durant la setmana del 12 d’octubre sí que va haver-hi més gent de la que es preveia i més que en una setmana normal, però lluny de la que se sol donar cita a la ciutat si hi ha més dies festius.

Més informació: |