L’Ajuntament de Morella instal·larà un Punt de Subministrament d’Aigua al Polígon Industrial


comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 3 de novembre de 2011

L’Ajuntament de Morella està ultimant els treballs per a instal·lar un Punt de Subministrament d’Aigua al Polígon Industrial Les Cassetes. Este servei abastirà els ramaders i agricultors i a les autocaravanes. En l’últim ple ordinari, es va actualitzar l’ordenança per a l’any 2012 i, ja s’ha creat una nova tarifa amb els preus ajustats per a este ús en cas de necessitat.

El cost del servei serà d’1 euro fins a 0,5 metres cúbics per a autocaravanes i semblants, i de 0,95 euros a partir de 0,5 metres cúbics per a ramaders i agricultors. El regidor de desenvolupament rural, Rafael Pallarés, destaca que “este punt de subministrament millorarà la xarxa d’aigua, que continuarà amb la seua ampliació”. L’edil recorda les millores que s’estan realitzant en la xarxa d’aigua de Morella i les localitats que depenen administrativament d’ella. Així, mencionava les importants actuacions que es van desenvolupar el passat any, com la renovació del depòsit d’Ortells i l’estació d’aigües residuals del Barri la Puritat.

A més, també afirma que “el Punt de Subministrament d’Aigua serà important per a les instal·lacions agropecuàries i per a les autocaravanes i vehicles semblants, ja que els permetrà abastir-se, en casos de necessitat”.

En les últimes setmanes s’ha conegut que alguns municipis de la comarca dels Ports sofren problemes d’abastiment. En el cas de Morella, la situació no és alarmant, encara que el regidor de desenvolupament rural espera que “es registren precipitacions en els propers dies, per a millorar la situació dels pous i reserves d’aigua de les instal·lacions agropecuàries”.

La nova ordenança es va aprovar en l’últim ple ordinari i ja s’estan ultimant els treballs per a la instal·lació d’este Punt de Subministrament d’Aigua, en les pròximes setmanes.

Més informació: |