Arenys de Lledó rehabilitarà l’escola municipal


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Arenys de Lledó
» divendres, 4 de novembre de 2011

Arenys de Lledó es un dels sis municipis matarranyencs que rebrà una ajuda de la Diputació Provincial de Teruel (DPT) per al manteniment de les centres educatius locals. En este cas, la totalitat de la subvenció, uns 8.900 euros, serà invertida en pintar l’interior de les aules i les finestres de l’edifici.
L’actuació, que es realitzarà durant diferents dies festius per ocasionar les menors molèsties als alumnes, va ser una de les sol·licituds que van fer els professors del centre al finalitzar el curs passat. “Esta rehabilitació va ser una de les peticions que mos van fer los professors de l’escola quant va acabar lo curs. De fet, ja ens ho van dir l’any anterior, però llavors no vam poder aconseguir l’ajuda”, va explicar Teresa Querol, alcaldessa d’Arenys de Lledó.

Querol també va afirmar que ere una “actuació necessària” perquè “en lo pas dels anys tot s’havie anat deteriorant. Sobretot les finestres de fusta la part de dalt que estaven molt cremades pel sol”. D’aquesta manera, els treballs consistiran concretament en pintar les finestres, tant per dins com per fora, i també per donar un “repàs” a les portes i les parets del centre. En quant al termini per a l’execució de la rehabilitació, Querol va explicar que “mos han donat de termini fins a mitjans de desembre. Així que intentarem fer-ho lo més ràpidament possible”.

La inversió de 8.900 euros en el centre educatiu local supose una actuació molt important perquè segons va dir l’alcaldessa “invertir diners en algo tant important com l’escola es una cosa que pares, professors i alumnes agraïxen”.

Més informació: |