Comença una nova Festa del Comerç de Els Ports-Maestrat


comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 4 de novembre de 2011

Com cada any, amb l’arribada del mes de novembre, s’inicia la campanya del comerç de les comarques dels Ports i el Maestrat. Han passat ja 8 edicions, però l’essència continua sent la mateixa en esta novena que comença: potenciar el comerç local, més encara en els temps difícils que corren. Per a l’edició d’enguany, al voltant de 80 establiments participen en esta festa, oferint regals a mode de lots i d’altres propostes.

La campanya del comerç 2011 conclourà en una festa que farà de colofó. També tindrà lloc el ja tradicional lliurament de premis que porta endavant Els Ports Ràdio a l’empresa amb més història, a la més innovadora, a l’empresa jove emprenedora i el premi al compromís i dedicació.

Enguany hi haurà novetats pel que fa a les paperetes tradicionals de sempre. En esta edició, les paperetes passen a ser tickets regal. Per cada compra en algun dels més de 80 establiments adherits a la campanya, es lliurarà un ticket que constarà de dos parts. Una d’elles serà per al comprador i l’altra és la que s’introduirà a la bústia del comerç del qual procedeix. Esta última anirà segellada per l’establiment o adjunta a un ticket de compra justificatiu.

El final de la campanya, amb la corresponent festa, serà el darrer cap de setmana del mes de novembre, el dissabte 26.

Més informació: