El CEDES de Morella acull un curs d’informàtica per a dones


Etiquetes: , , ,



comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 5 de novembre de 2011

La informàtica i la xarxa cada vegada es fan més cabuda entre tot tipus de públics. Per tal de poder accedir a la gran quantitat de possibilitats que ofereix Internet, és necessari adquirir una sèrie de nocions teorico-pràctiques. Sembla que les noves generacions tenen intrínseques eixes habilitats: han nascut amb un ordinador baix del braç. Però no ocorre el mateix amb altres sectors poblacionals. El Centre Cedes de Morella està acollint un curs d’informàtica destinat a les dones, que degut a les diferències de gènere que han patit al llarg dels anys, han tingut desavantatges a l’hora de familiaritzar-se amb tota esta nova tecnologia.

Com aprofitar Internet en la vida diària. Eixe és l’objectiu d’este curs d’informàtica enfocat a un públic femení. Poder optar a la gran quantitat de possibilitats que ofereix Internet, tant per aplicar-les a l’àmbit laboral com per a introduir-les en el temps d’oci. Correu electrònic, creació digital i les modernes xarxes socials.

El nivell de les alumnes no és el mateix, i això dificulta un poc el procés d’aprenentatge. De tota manera, s’intenta personalitzar les explicacions per tal d’atendre a tota la diversitat de l’aula.

Compressors, pdfs, formats, aplicacions…paraules tècniques del món de la informàtica amb les quals les alumnes es van familiaritzant. Normalment, les activitats que es proposen es realitzen de forma correcta.

El Centre CEDES de Morella ofereix la possibilitat de controlar un poc més l’apassionant món de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Més informació: | | |