El Morella busca, front al líder, la quarta victòria consecutiva de la temporada mentre que Vilafranca i Cinctorrà coincideixen amb rivals potents


comarquesnord.cat, Els Ports
» dissabte, 5 de novembre de 2011

El Morella busca, front al líder, la quarta victòria consecutiva de la temporada mentre que Vilafranca i Cinctorrà coincideixen amb rivals potents.Els de Morella -en primera regional- jugen a casa front a l’Sporting Benicarló, que lidera la classificació, mentre que -a la segona regional- el Vilafranca es veurà les cares front al potent Xert i els de Cinctorres hauran de tornar a demostrar la seua força aquesta temporada amb un dels camps més difícils de la categoria, el Rossell

» FUTBOL 1ª REGIONAL
» 8ª JORNADA. MORELLA F.C. – SPORTING BENICARLÓ
» Diumenge 6 de Novembre. 16,15h. Fàbrica de Giner. Morella

El líder Sporting de Benicarló visita el Camp de la Fàbrica de Giner en la jornada 8 de lliga a la 1ª Regional. Tant el Morella FC com l’Sporting van ascendir la passada temporada i els de Benicarló han format un equip molt potent, amb aspiracions d’ascendir a Preferent i que pel moment és el líder de la lliga. El Morella FC està atravessant per un gran moment i ha pujat fins la vuitena plaça amb 10 punts, després de guanyar 2-3 al camp de l’Orpesa. Diego Boix tindrà les baixes de Víctor i Jordi lesionats i te disponibles a la resta dels jugadors. S’haurà d’estar pendent de l’oratge ja que, segons apunten les previssions per a diumenge s’espera pluja i vent molt fort a la comarca de Els Ports. El Morella intentarà donar la sorpresa i derrotar al líder.

» FUTBOL 2ª REGIONAL
» 8ª JORNADA. C.E. CINCTORRÀ – C.E. XERT
» Diumenge 6 Novembre, 16,15h. ‘Pla de Mig Ull’. Cinctorres

El C.E. Cinctorrà rep la visita al Camp del ‘Pla de Mig Ull’ del segon classificat a la lliga, el C.E. Xert que a les passades temporades ha militat a la 1ª Regional i que també forma part del grup de favorits a l’ascens. Els de Cinctorres venen de guanyar al Serrito de Vilafranca per 1 gol a 5 i és un equip fortissim al seu camp ( fa dues setmanes derrotaven al Rossell per 3-0 ). El C.E. Cinctorrà ocupa actualment la sisena posició a la classificació del grup 1 de 2ª Regional amb 14 punts i recupera a Alejandro que va ser baixa a Vilafranca. També s’està pendent de l’evolució de la lesió de David Temprado. Dani Blanch haurà de tornar a fer convocatòria per al partit del Xert ja que té disponible a quasi tot el seu planter. Interessant partit entre un Cinctorrà que a casa ha guanyat tots els punts disputats i el Xert que és segon. Atenció amb l’oratge ja que s’espera molt de vent per a la jornada del diumenge.

» 8ª JORNADA. C.E. ROSSELL – C.F. VILAFRANCA
» Diumenge 6 Novembre, 16,15h. Camp ‘La Planeta’. Rossell

El C.F. Vilafranca es desplaça a un dels camps més difícils del grup 1 de la 2ª Regional, el del C.E. Rossell. Els de Fernando Ibáñez acudeixen a la cita després de perdre 1-5 al ‘derbi’ comarcal davant el C.E. Cinctorrà. L’equip havia millorat el seu rendiment amb 4 punts consecutius a les darreres setmanes, però es truncava amb la derrota front el Cinctorrà. És baixa per sanció Adrián Andrés, expulsat el passat diumenge i torna a l’equip David, que va ser baixa al ‘derbi’. El Rossell és un dels conjunts més potents de la categoría i un dels favorits a l’ascens que en aquestos moments ocupa la tercera posició amb 18 punts.

» JUVENILS
En categoría juvenil es disputa la jornada 6 de lliga a la 3ª Regional Juvenil que esperem siga millor que l’anterior. El juvenil de Els Ports rebrà a Morella al Futur Castelló ‘B’, mentre el Vilafranca juga el dissabte pel matí a Sant Mateu amb la intenció de sumar per fí en aquesta temporada.

» ELS PORTS F.C. – C.F. FUTUR CASTELLÓ ‘B’
» Camp Fàbrica de Giner (Morella ) , Dissabte 5 de Novembre, 16,15h.

» U.D. SANT MATEU – C.F. VILAFRANCA
» Camp de l’Arboleda. Sant Mateu. Dissabte 5 de Novembre, 11h.

» CADETS I INFANTILS
Sisena jornada de competició per a cadets i infantils que visiten a l’Almenara F.B després de no poder superar el cap de setmana anterior al Roda ‘C’. Els infantils van empatar a 1 gol i es troben a la setena posició i els cadets perdien 1-3 i baixen al lloc 13. El rival del diumenge, l’Almenara és setè en categoría cadet i sisè en infantil.

» CADETS. ALMENARA F.B. – ELS PORTS F.C.
» Camp de Almenara. Diumenge 6 de Novembre, 12h.

» INFANTILS. ALMENARA F.B. – ELS PORTS F.C.
» Camp de Almenara. Diumenge 6 de Novembre, 10 h.

» ALEVINS, BENJAMINS I PREBENJAMINS
Es juga aquest cap de setmana la quarta jornada de competició per als alevins, benjamins i prebenjamí. Els equips alevins ‘A’ i ‘B’ estan en un fantàstic moment i son els dos líders dels seus respectius grups. El benjamí ‘A’ també ha començat molt fort la temporada i el ‘B’ perdia el passat cap de setmana. Els prebenjamins pel moment porten un empat i dues derrotes.

» ALEVINS.
» ELS PORTS ‘A’ – U.D. SANT MATEU
» Camp Fàbrica de Giner. Morella. Dissabte 5 de Novembre a les 11 h.

» BENICENSE ‘B’ – ELS PORTS F.C. ‘B’
» Camp de Benicàssim. Dissabte 5 de Novembre a les 12,15 h.

» BENJAMINS
» ELS PORTS ‘A’ – U.D. SANT MATEU
» Camp Fàbrica de Giner. Morella. Dissabte 5 de Novembre a les 12 h.

» BENICENSE ‘B’ – ELS PORTS F.C. ‘B’
» Camp de Benicàssim. Dissabte 5 de Novembre a les 10,45 h.

» PREBENJAMINS
» ELS PORTS F.C. – C.F. TORREBLANCA
» Camp de Forcall. Diumenge 6 de Novembre a les 11h.

» FRONTENNIS
Aquest cap de setmana es disputa la jornada 7 de lliga a la Divisió d’Honor de Frontennis. El Vilafranca ‘A’ jugarà a casa front l’Scude Nules, un equip amb molta tradició també en aquesta categoría. Els vilafranquins, després dels fantàstics resultats de les darreres jornades (victòries davant el Vila-real i el Castellnovo ) intentaran seguir amb la bona ratxa. A la 1ª Divisió Provincial, el Vilafranca ‘B’ descansa aquest cap de setmana.

DIVISIÓ D’HONOR: Vilafranca ‘A’ – Scude Nules. Dissabte, 16h. Vilafranca.

» BÀSQUET
» Fantàstic debut de temporada dels equips del C.B.F. Morella, que novament aconseguien guanyar els tres partits del passat cap de setmana. Per al proper, infantils i alevins poden tenir moltes opcions davant el Puerto Sagunto i Maristas respectivament. Les cadets visiten al temible Ros Casares en un partit en el que el fet de no eixir acomplexades a la canxa davant un rival tant potent, pot ajudar molt a l’hora d’intentar fer un bon partit.

» CADETS. ROS CASARES – C.B.F. MORELLA . Jornada 4.
» València. Dissabte 5 a les 19 h.

» INFANTILS. C.B.F MORELLA – PUERTO SAGUNTO. Jornada 3.
» Centre Esportiu Jaume I. Morella. Diumenge 6 a les 10,30h.

» ALEVINS. C.B.F. MORELLA – MARISTAS Jornada 2.
» Centre Esportiu Jaume I. Morella. Dissabte 5 a les 12h.

Més informació: | | | | |