Lo partit Calaceit – Valderrobres encetarà 6 jornades seguides amb derbi matarranyenc



comarquesnord.cat, Matarranya
» dissabte, 5 de novembre de 2011

Calaceit i Valderrobres se trobaran este cap de setmana en l’última jornada de la primera volta de la lliga en un derbi apassionant on los locals intentaran confirmar lo bon inici de temporada a casa i els visitants buscaran no despenjar-se de les posicions que donen accés a la lligueta d’ascens. A més, lo partit donarà pas a un moment de temporada on los derbis tindran molt de protagonisme, ja que el Calaceit – Valderrobres suposarà el primer dels sis derbis seguits que es jugaran a Primera Regional.

A dia d’avui, a la primera volta s’han jugat un total de cinc derbis. I a falta d’este últim partit entre el Calaceit i el Valderrobres, lo Cretense ha estat l’equip del Matarranya que ha eixit més reforçat dels enfrontaments entre equips del territori. De fet, los de Queretes han guanyat los tres derbis que han jugat. Per tant, 9 dels 16 punts que han sumat esta temporada els ha tret contra els altres equips del Matarranya. També cal destacar que el Cretense ha jugat tots los derbis a casa.

Per la seua banda, l’equip més malparat dels derbis ha estat lo Pena-roja, ja que només ha sumat 1 punt en tres partits. Per contra, amb la resta d’equips gairebé ha sumat ple de victòries, ja que llevat contra el Teruel (0-3), lo Pena-roja ha guanyat tots los partits on no s’ha enfrontat a cap equip de la nostra comarca. L’únic punt als derbis lo va traure contra el Valderrobres (1-1). Cal destacar també que el Pena-roja ha jugat tots los derbis fora de casa.

Calaceit arribarà al pròxim derbi amb una victòria i una derrota entre equips del Matarranya, ja que va guanyar el Pena-roja (2-1) i va caure contra el Cretense (2-1). Per la seua banda, lo Valderrobres està en la mateixa situació que el Pena-roja, ja que l’equip de la capital del Matarranya només ha puntuat contra el Pena-roja (1-1). A Calaceit espere sumar 3 punts per trencar el malefici fora de casa. Los locals, però, no els ho posaran fàcil, ja que fa molts anys que no aconsegueixen guanyar el Valderrobres.

Més informació: | | | |