Calaceit s’emporte el derbi contra Valderrobres (3-1) i els dos equips empaten a 10 punts


comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 06 de novembre de 2011

Lo Calaceit se va emportar este cap de setmana els 3 punts del derbi contra Valderrobres (3-1) en un partit marcat pel factor vent i que la prematura expulsió d’un jugador visitant va posar les coses més fàcils per als de casa. De fet, Valderrobres va obrir el marcador després de convertir un penal que va ser molt protestat pel Calaceit. A la següent jugada, però, i després d’un xoc en un contracop local, l’àrbitre va expulsar un jugador del Valderrobres. Ere el minut 17, i el Valderrobres va jugar més de 70 minuts en inferioritat número. La decisió va estar molt protestada a la banqueta visitant, qui va veure com Calaceit li donave la volta al marcador a la segona part amb 3 gols. Al final, victòria del Calaceit en un derbi apassionant i més equilibrat del que es pensave ‘a priori’.

» La versió de Calaceit
Segons va explicar el portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, David Insa, “pareix que a casa mos estem fent forts d’una vegada. Lo partit contra el Valderrobres va començar dimecres al primer entrenament” i el Calaceit va anar a per totes. Pel que fa al partit, Insa va remarcar que “la tònica dominant de tot lo partit va ser l’aire perquè tots los gols van ser a la mateixa porteria”. Per la seua part, lo portaveu del Calaceit va defensar que “lo penal del primer gol va ser molt rigorós”, com també l’expulsió del jugador visitant, qui va remarcar que “si te cenyisses al reglament és roja, però no va ser per a ser roja”. Pel que fa a la valoració d’esta primera volta, David Insa va dir que “gràcies als resultats, l’equip està agafant moral i veu que les coses se fan bé. La gent no falle mai als entrenaments i tenim una bona progressió”. A més, Insa va dir que crec que “hem fet menys del que haguérem pogut fer, ja que alguns partits los hem perdut per errors nostres, i no perquè el rival sigue millor”.

Amb esta victòria, lo Calaceit puge fins a la 7ena posició i empate a punts amb Valderrobres. D’esta forma, los del Matarranya escalen una posició i segueixen intractables a casa, on només l’equip de Valdealgorfa ha estat capaç de pessigar un punt. La pròxima jornada, lo Calaceit rebrà l’Alcorisa, on espere que el factor camp continuo favorable.

» La versió de Valderrobres
Per la seua banda, Manuel Bel, entrenador del Valderrobres, va explicar que “va ser un partit molt difícil perquè ja es va posar molt malament des del principi. Mos van expulsar un jugador d’una forma rara i avui mos toque queixar-nos dels àrbitres”. Tot i decisions determinants, com l’expulsió i dos gols que al seu entendre eren en fora de joc, “no són excuses, però sí que cal dir que va facilitar molt la feina del Calaceit”. Bel va defensar que “cal felicitar a l’afició i als jugadors per l’esforç que van fer” i les condicions que es van trobar al camp, i a la vegada va reconèixer que esta derrota “és molt roïna per a natres”, ja que “ara haurem de fer una segona molt bona per aspirar a les quatre places de la lligueta d’ascens”. L’entrenador del Valderrobres va apuntar que es van trobar un “Calaceit molt ben plantat al camp” i que “jugar amb 10 jugadors en esta climatologia i contra el Calaceit ere molt difícil”. Ara caldrà sumar al màxim possible. I la pròxima oportunitat serà contra el Pena-roja, que “caldrà respectar molt perquè està fent molt bona campanya”.

Amb esta derrota, lo Valderrobres se manté a la sisena posició amb 10 punts i jornada a jornada els equips de dalt estan fent un coixí de punts prou important. De fet, lo 2on i el 3er classificats tenen ara mateix 19 punts. Tot i això, la quarta posició que permet jugar la lligueta d’ascens l’ocupe el Calanda, qui té 15 punts.

Més informació: |